Utód

2023.06.12. 16:33

Ismerje meg a Soros-birodalom új vezetőjét, Alex Sorost

Az Origo cikke szerint apjánál, Soros Györgynél is erőszakosabban akarja pénzelni a baloldalt.

MW

Kamala Harris amerikai alelnök és Alexander Soros

Forrás: Twitter/Alexander Soros

Hivatalosan is átadta a 92 esztendős Soros György, amerikai tőzsdespekuláns a 37 éves fiának, Alexandernek birodalma vezetését. Éveken keresztül a Soroshoz közel állók azt gondolták, hogy egyértelműen Alex féltestvére, az 52 éves, pénzügyi hátterű jogász, Jonathan Soros lesz az utód – írja az Origo.

A hírportál cikkéből kiderül, Alex Soros, aki korábban egyértelműen kiállt a magyar dollárbaloldal mellett, még keményebb baloldali támogatást ígért, és mindent elkövet annak érdekében, hogy Donald Trumpot ne válasszák újra. Cinikusan és fenyegetően azt mondta:

őt jobban érdekli a politika, mint apját – amit igazol az is, hogy állandó vendég Biden Fehér Házában.

Soros György fiáról közismert, hogy kiemelten támogatja az illegális bevándorlást és az LMBTQ- és transznemű propagandát is.

Rendszeresen közzétett videókban buzdítja a migránsokat arra, hogy induljanak meg Európa felé.

Alexander Soros szerint békekötés sem lehetséges az ukrajnai konfliktus szerepelői között. Mint kifejtette, nem hisz abban, hogy a két fél tárgyalóasztal mellett rendezheti a helyzetet, s szerinte az a fő kérdés, hogy ki fog előbb „megfagyni", vagyis abbahagyni a hadviselést. Ifjabb Soros a jelenleginél nagyobb nyugati szerepvállalást nevezett kívánatosnak.

Alex Soros évek óta elválaszthatatlan

a divattervező és politikai aktivista Maxwell Osborne-tól, kapcsolatukat celebeket felülmúló módon fotók tömegével dokumentálják nyilvánosan. Láthatóan ez a Soros-fiú LMBTQ-propagandájának része

– írja az Origo.

A teljes cikkért kattintson.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában