Nem sikerült

2023.08.19. 22:54

Milliókba került, mégis érdektelenségbe fulladt a Szikra Mozgalom rendezvénye (videó)

A szervezők eredetileg egy háromnapos vidéki tábort szerettek volna lebonyolítani, ám több helyszínen sem fogadták a baloldali csoportosulást.

MW

Jámbor András, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, a Szikra Mozgalom képviselője beszédet mond a mozgalom tüntetésén, amelyen a demonstrálók a végrehajtói maffia felszámolását és a végrehajtások áldozatainak támogatását követelték a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épülete előtt 2023. május 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A Jámbor András vezette szervezet egy háromnapos vidéki tábort szeretett volna tartani, de több helyszínen sem fogadták őket, így végül a Népligetben, egy egynapos rendezvényt tudtak megszervezni – írta a Mandiner a Hír TV értesülése alapján.

Ha nem csinálhatjuk meg kicsiben, megcsináljuk nagyban.

Így fogalmaztak szombaton a Szikra Tábor szervezői, miután az összejövetelt nem tudták eredeti elképzeléseik szerint megtartani. A szervezők eredetileg egy háromnapos vidéki tábort szerettek volna lebonyolítani, ám több helyszínen sem fogadták a baloldali csoportosulást.

A tervezettnél jóval rövidebb, egynapos rendezvényre került sor a Népligetben.

„Hát így az eső miatt egy 100 ember körülbelül lesz, nagyjából ez a realitás is” – vélekedett a létszámot illetően Jámbor András a rendezvény előtt.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!
 

Rendőrök meggyilkolásáról éneklő szélsőbaloldali zenekar frontemberével lépett fel a Carson Coma
Riger János. a Böiler nevű antifa együttes frontembere, aki a Fekete Giorgiék bandájának egyik videóklipjében is szerepel – adta hírül a Mandiner.

A Carson Coma (C.C) és Riger János közösen lépett fel a Budapest Parkban, még június 15-én. A C.C. egyik embere, Kun Bálint tagja a Csaknekedkislány nevű együttesnek is, amely a hírhedt budapesti antifa kocsmában, a Gólyában forgatott videóklipet, és fellépett volna a Szikra Mozgalom bodajki táborában.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasató!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában