Nemzeti konzultáció

2023.11.28. 18:08

Deutsch Tamás: a dollárbaloldal retteg a magyar emberek véleményétől

A dollárbaloldal láthatólag retteg a magyar emberek véleményétől - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a párt Facebook oldalára kedden feltöltött videóban.

MW

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszél a nemzeti konzultációról tartott lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón Dunakeszin 2023. november 27-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy a "dollárbaloldal" pártjai támadást indítottak a nemzeti konzultáció ellen, azaz "a magyar emberek szabad véleménynyilvánítása ellen". 

Azt mondta: "Gyurcsány pártja" már a legelején elkezdte ócsárolni a nemzeti konzultációt, Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője az Európai Parlamentben "hergelt ellene", az MSZP arra buzdítja az embereket, hogy kitöltés helyett nekik adják át a konzultációs íveket, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pedig "késsel esett neki" a konzultációs plakátnak. 

A politikus szerint 

az ellenzéki pártok attól félnek, ismét kiderül, hogy a magyarok teljesen mást gondolnak az illegális migráció, a háború és a genderpropaganda témájában, mint a "dollárbaloldal külföldi finanszírozói és ők maguk". 

Magyarország sorsáról a magyarok döntenek - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve, ezért fontos, hogy minél többen töltsék ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában