Senki nem tud semmit

2023.12.14. 06:37

Hárítanak a baloldali politikusok a számlagyárbotrány ügyében (videó)

Sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből Vig Mór, az Amnesty International Magyarország igazgatójának, Vig Dávid testvérének ügyében. A DK-s Szaniszló Sándor szerint összefüggés van a számlagyárügy és a baloldal kampányfinanszírozási botránya között, a többi ellenzéki politikus azonban állítólag semmit sem tud – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Forrás: Nemzeti Adó- Vámhivatal (NAV)

Hetek óta foglalkozik a sajtó azzal, hogy egy több száz milliós számlagyár felszámolásakor az Amnesty International Magyarország igazgatójának testvérére, Vig Mórra csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), az üggyel összefüggésben pedig sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből. A Magyar Nemzet szerdán a Fővárosi Közgyűlésen annak próbált utánajárni, mit tudnak az esetről a baloldal budapesti politikusai.

A legtöbb politikus nem volt hajlandó érdemben reagálni a témában feltett kérdésekre.

Szaniszló Sándor a Vig Mór ügyet firtató kérdésre a Magyar Nemzet riporterének leszögezte: a Demokratikus Koalíciónak semmi köze nem volt ezekhez az ügyekhez, amelyek külföldről származó kampányfinanszírozást érintenek. A meglepett újságíró azonnal visszakérdezett, jól érti-e, hogy a XVIII. kerületi polgármester az Amnesty-vezér testvérének ügyéről beszél, amire a politikus egyértelmű választ adott: „Minden mindennel összefügg.”

A videót itt tudja megnézni:

A teljes cikk a részletekkel IDE kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában