Szponzorált tartalom

2021.07.29. 06:50

Családdal miért Bükfürdő?

Mi a legfontosabb egy család életében? Az egészség! A pandémia után különösen fontos, hogy egy fürdőben pihenő család biztonságban érezhesse magát. A szigorúan betartott higiénés szabályok, a 18 hektáron elterülő árnyas fákkal borított park és a 34 medence lehetővé teszi a gondtalan kikapcsolódást minden nyaralni vágyó számára. A Fürdő különösen kedvező a kisgyermekes családok részére, hiszen hat éves kor alatt a belépés teljesen díjtalan. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire igazi felüdülés vár. Hatalmas beltéri pihenőterek, baba-mama szoba, gyerek játszószoba, pihenőágyak teszik komfortossá a kikapcsolódást. A még vízbiztonsággal nem rendelkező csöppségeknek is megadatik az önfeledt pancsolás élménye, ugyanis a Toboz Ottó névre keresztelt különleges elemekkel felszerelt vizes játszótér nagyon kedvelt ezen korosztály számára. A szülők óvó tekintetétől követve boldogan szaladgálhatnak naphosszat.

A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, a pezsgőmedence maradandó élményt nyújt az egész család számára. A kisebb gyermekek interaktív elemek között ismerkedhetnek meg a tenger alatti vízivilággal a látványos Cápabarlangban.

A Tourinform Irodában a bérelhető eszközök kínálata az eredeti kerékpárokon kívül kiegészült további gyermek kerékpárokkal, női és férfi elektromos kerékpárokkal, kerékpár utánfutóval, kiránduló kézikocsival, elektromos rollerrel, továbbá értékmegőrzéssel.

Családdal miért Bükfürdő? Fedezd fel Te is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában