Szponzorált tartalom

2021.07.29. 06:50

MJUS WORLD: a mosolyok világa

A MJUS Resort&Thermal Park mintegy 100 ezer négyméteren várja vendégeit Körmend határában. A terület fele zöldfelület, így az olasz életérzés és elegancia, a minőségi szolgáltatások mellett adott a természetközeliség és a háborítatlan nyugalom is. A létesítmény folyamatosan fejlődik és bővül, hamarosan nyit az új szauna világ: húszszemélyes szénaszauna és ötvenszemélyes finn show szauna áll majd a vendégek rendelkezésére, páratlan panorámával.

A MJUS Resort&Thermal Park az exkluzivitást képviseli. A tervezők és a kivitelezők minden apró részletre figyeltek, így a tökéletes harmónia mindenütt jelen van. A szabadidős komplexum szállodája 2016-ban nyitotta meg kapuit 122 szobával. Az intim és otthonos hangulatú szobák mellett lakosztályokat is kínálnak. A négyemeletes épület legfelső szintjén nyolc szoba csakis a 16 éven felülieké, itt biztosított a csend és a teljes nyugalom.

A wellness részleg négy medencéje és két csúszdája felejthetetlen kikapcsolódást nyújt, csakúgy, mint a gyerekjátszók, amelyek a családok körében népszerűek. Több értékesítési pont van a létesítmény területén: bárok, étterem, cukrászda, bowling pálya, borterem és cipőbolt. Az üzleti élet kiszolgálására is gondoltak, négy, különböző méretű konferenciaterem található az épületben.

A belső szaunavilág a közelmúltban megújult, sőt egy külső térrel is bővül: két szobában, újabb nyolcvan négyzetméteren lehet majd szaunázni. A szénaszauna hatvan Celsius-fokos és a reumás fájdalmakra hatékony, a félszáz fő befogadására alkalmas finn show szauna pedig egyedülállónak számít méretei miatt. A látvány is extra: egy gyönyörűen kiépített kert van a hatalmas üvegfal túloldalán. Az izzasztókamrák mellett egy hidegvizes merülőmedence és egy új tízszemélyes jakuzzi is készült a közelmúltban, kiegészülve egy kétszobás relaxrésszel, amely prémiumszolgáltatást jelent. A kilátás innen is pazar. A szolgáltatásokat nem csak a szállóvendégek vehetik majd igénybe, jöhetnek külsősök is.

A Mjus World egy csodavilág, ahol a pihenés, a kikapcsolódás mindenki számára biztosított. Itt mindenkit utolér a boldog mediterrán életérzés.

hotel: +36 94 514 111

park: +36 94 514 112

Rákóczi F. u. 154 – 9900 Körmend (Hungary)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában