támogatott tartalom

2021.09.05. 23:59

Szezonindító árzuhanás a Family Centerben

A hűvösebb napok jelzik, hogy hamarosan beköszönt az igazi ősz. Ha már ősz, ideje felkészülnünk a napos, ám rövidebb napok szeles estéire és a tartósan hűvösebb napokra, még a lombhullás előtt.

VN

A megyeszékhely peremén 2005. óta működő Family Center Szombathely, szeptember 10. és 12. között több, mint 20, egyedi, kedvezményes ajánlattal hívja fel a figyelmünket arra, hogy üzleteiben már megtalálhatók a 2021. őszi divat kollekciók, az évszak sport tevékenységének eszközei és a legújabb technikai újdonságok. Mint minden évben, az idén is óriási árzuhanással kedveskednek nekünk a Family Center üzletei, így könnyen, gyorsan és kényelmesen, mindent egy helyen tudunk majd beszerezni, ami az évszakhoz kell az Őszköszöntő Bevásárlónapok alkalmából.

A hétvégén vásárolhatunk 20% kedvezménnyel arany- és ezüstékszereket, válogathatunk a legnagyobb világmárkák kínálataiból a HUMANIC cipőüzletben, hazavihetjük a Dorkó márkájú kedvenceinket a PLAYERSROOM-ból, vagy meglephetjük önmagunkat egy új, budmil ruházati termékkel, hátizsákkal. Akár 30% kedvezménnyel szerezhetjük be a Somos Optikából, vagy a Vision Express üzletből a legújabb szemüvegtrendek darabjait és készíttethetünk kedvezményesen szemüveget, vagy kontaktlencsét.

30-50%-os ár előnnyel juthatunk az S. Oliver és Devergo férfi kollekció termékeihez az immár 30 éves BLA BLA üzletben, egyes pólókat, férfiingeket és nadrágokat pedig akár féláron vásárolhatunk meg a STYL-ben. Szintén 20 % megtakarítás zsebelhető be a STAGE férfiaknak szóló ajánlatainál és a DB fave prémium márkákat forgalmazó üzletében.

 

A könyvek szerelmeseinek 15% kedvezménnyel kedveskedik a LÍRA Könyváruház, a sportokat kedvelők pedig a Hervis-ben válogathatnak maguknak az áfamentes napok keretében az ismert sportmárkák akciós termékei közül.

Arról pedig, hogy a család minden tagja megtalálja a Family Center Szombathely bevásárlóközpontban a számára vonzó ajánlatot, a Media Markt műszaki áruház széles, szeptember 8. és 12. között érvényes akciós kínálata gondoskodik. A kedvezményesen beszerezhető műszaki cikkek között lesznek szépségápolási, kis- és nagyháztartási, szórakoztató elektronikai, irodai eszközök, konyhai gépek és kávéfőzők.

A vásárlás örömét a Coffeeshop Company kávézó akciós ajánlata koronázza meg, egy „L” méretű Oreo Shake áráért most 2 db „M” méretű Oreo Shake-t kínál a szeptember 10. és 12. között a bevásárlóközpontba látogatóknak. Meglepetésként szeptember 11-én, 10 órától a Rádió 1 Szombathely csapata a centerből jelentkezik és egy szerencsekerékkel érkezik a helyszínre, melynek megpörgetésével akár értékes nyereményekkel is gazdagodhatunk a vásárlási kedvezmények mellett. A nyeremények között vannak NAPAPIJRI és budmil hátizsákok, a Líra könyvújdonságai, és a Rádió 1 ajándékai is.

Az akciós kínálatról és a hétvége eseményeiről a www.familycenter-szombathely.hu weboldalon olvashatunk részletesen. Érdemes betervezni ezt a hétvégét az őszi termékek beszerzésére, hisz most a Family Center üzleteiben többet és élményeket is kapunk a pénzünkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában