Támogatott tartalom

2022.02.25. 08:53

Éld át igazán a tavaszt - Nyerj 200 000 Ft értékű divatutalványt a Family Centerben

PR-cikk

Hamarosan igazán megéled majd a természet, felmelegít a tavaszi napsütés, a felszabadulás ideje jön el újra. Vége lesz a korai sötétedésnek, a vacogó reggeleknek és végre a szabadban tölthetjük az időt, ahol magunkba szívhatjuk a nyárelő minden energiáját. Fellélegezhetünk, pár hónap után élhetjük a vidámabb, lüktetőbb életünket.

 

 

Ünnepeld Te is a Family Center Szombathely bevásárlóközponttal a hamarosan megérkező tavaszt! Éld át az újrakezdés pezsdítő színeinek, formáinak és egy vidám stílusnak a születését, meríts erőt a legmodernebb divattrendek kínálatából, frissülj fel és adj egy esélyt Önmagadnak!

Válassz egy élénk blézert az Orsay-ből, egy tavaszi koktélruhát a STYL-ből, egy tűzpiros magassarkút a HUMANIC-ból vagy egy színes táskát a CCC-ből, indulj a térre és élvezd a napsugarakat!

 

A Family Center Szombathely nem csak a kínálatával könnyíti meg neked a megújulást, hanem most lehetőséget ad arra, hogy ha március 31-ig ellátogatsz a bevásárlóközpontba és 12 000 Ft felett vásárolsz a 29 üzlet valamelyikében, egy izgalmas nyereményjáték keretében a legújabb tavaszi kollekcióba öltöztesd akár az egész családod. A nyereményjátékban való részvételhez csak le kell fotóznod a telefonoddal a vásárlást igazoló nyugtát, a képet pedig töltsd fel a bevásárlóközpont Facebook oldalán a megadottak szerint. A Family Center Szombathely bevásárlóközpont a játékban résztvevők között április 4-én, egy 200 000 Ft értékű divatutalványt sorsol ki. A nyereményjáték részleteit a www.familycenter-szombathely.hu weboldalon olvashatod el.

 

Érezd tehát a tavasz lüktetését, újítsd meg a saját és akár a családod gardróbját a Family Center üzleteiben! Parkolj ingyenesen, kényelmesen, vásárolj élményekkel!

 

Family Center Szombathely, a TE márkáid a TE áruházad!

Szombathely, Varasd utca 1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában