Hirdetés

2022.06.24. 07:00

Szombathelyen nyílt meg az ország legújabb McDonald’s étterme - fotók

Befejeződtek a tavaly év végén megkezdett építési munkálatok, így a napokban megnyílt Szombathely második McDonald’s étterme. A Kéthly Anna utcában felépült modern drive étterem fejlesztése összhangban van a vállalat növekedési stratégiájával, melynek két pillére az új egységek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében. Az étterem 70 új munkahelyet teremt majd a környéken élőknek.

PR-cikk

A legújabb étterem már a „Jövő Élménye” koncepció alapján épült fel, így a megújult, modern mekizés élménye várja az ide érkezőket. A koncepció legfontosabb újítása, hogy ezekben az éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a McDonald’s népszerű termékeit. A vásárlókat érintőképernyős rendelésfelvevők, digitális- menütábla és drive is várja. A digitalizáció azonban nem az emberi kontaktust hivatott helyettesíteni, hanem abban segít, hogy a kollégáknak több ideje legyen a vendégekkel foglalkozni. Ezért Vendégélmény Menedzserek gondoskodnak a vásárlók kényelméről, valamint az asztalhoz kérhető kiszolgálás is elérhető az étteremben.

Az új egység működtetésére a hazai vállalat Komondi István Franchise Partnert kérte fel, aki szombathelyi lakosként nemcsak Szombathelyen üzemeltet éttermeket, hanem Keszthelyen, Sopronban és Zalaegerszegen is. 

„Nagy öröm számomra, hogy a városban a második étterem üzemeltetésével is engem bízott meg a hazai McDonald’s vezetése, és hogy nemcsak a „Jövő Éttermi Élményét” hozhattuk el a megyeszékhelyre, hanem a McCafé és a Drive szolgáltatást is. Immár 130 kollégámmal együtt, ahogy eddig, ezentúl is a vendégeket helyezzük a középpontba, de az új koncepciónak köszönhetően a technológiai újítások mellett kibővül az étterem által nyújtott komplex élmény is. Bízom benne, hogy vendégeink értékelni fogják az izgalmas újításokat, a modern külsőt és belsőt, és ez az étterem is fontos találkozási pontja lesz a városban lakóknak és az ide érkezőknek. Mindig szem előtt tartottuk, hogy a helyi közösség tagjaként, annak támogatójaként is aktív szerepet vállaljunk a város életében. Épp ezért az étterem megnyitása alkalmából a várossal közösen fejlesztjük a közelben található lakópark játszóterét” – mondta Komondi István.

Az új egységben a vendégek egyik kedvenc belsőépítészeti dizájnját, a fiatalos, modern burgerezők világát idéző „Alphabet” stílusú enteriőrt valósította meg a vállalat, amelyet nemzetközi sztenderdek alapján magyar tervezők szabtak a hazai igényekre. A vendégtérben egyidejűleg 90-en tudnak kényelmesen helyet foglalni.

Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül, a kávékülönlegességeket – amelyek egy barista La Cimbali kávégéppel készülnek – a vendégek laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy koffeinmentes változatban is kérhetik a város első McCafé pultjánál, a kioszkokon, a kasszánál és a Drive ablaknál egyaránt.

Az étterem kialakításakor a fenntarthatóság is kiemelt szempont volt. Az épület adottságaihoz mérten a tervezők törekedtek a természetes megvilágításra, emellett mindenhol LED izzókat telepítettek. Szintén energiát takarít meg a hőszivattyús hűtés és fűtés, valamint az a megoldás, hogy az étteremben lévő hűtő-fagyasztó kamrák kalorikus rendszereinek hőenergiáját a használati melegvíz előmelegítésére használják fel.

Azt láthatjuk, hogy a McDonald's új éttermének megnyitásával (mely a "Jövő Élménye" koncepciója alapján épült Szombathelyen) közösen tettünk egy újabb lépést a holnap városa felé. A modern, 21. századi környezet, a térség számára is könnyebben elérhető étterem pedig bizonyára sokak számára lesz vonzó. Azzal pedig, hogy egy újabb McDonald's nyílt városunkban, a megszokott gasztronómiai élményeken túl külön említésre méltó, hogy mintegy 70 új munkahelyet is teremt, ezzel pedig 70 szombathelyi és környékbeli családnak nyújt segítséget. Köszönöm a szombathelyi Clear '97 Gyorsétterem Kft.-nek az étterem megvalósítását, a várossal való együttműködést és az egymillió forintos felajánlást is a Szombathelyért Közalapítványnak, mely összegből a közeli játszótér újulhat meg a gyermekek és a családok nagy örömére” – mondta el Dr. Nemény András, Szombathely Megyei Jogú Város Polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában