Hirdetés

2022.10.25. 07:00

Gyere el, és ismerd meg személyesen is a SCHOTT csapatát 2022. október 25-én a Vas Népe-állásbörzéjén!

A világ egyik vezető speciális üveggyártó vállalataként a SCHOTT egy németországi központú globális vállalat, amely 34 országban rendelkezik telephellyel, és mintegy 17 ezer munkavállalót alkalmaz. Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít a sokszínűségre, az együttműködésre és az innovációra.

PR-cikk

Forrás: SCHOTT

A SCHOTT egyik legfontosabb európai üzeme a SCHOTT Hungary Kft. Lukácsházán található. Cégünk 1993 óta a gyógyszeripari csomagolások gyártásának kulcsfontosságú központja. Üzemünk és tevékenységünk folyamatos korszerűsítésével és fejlesztésével 26.000 négyzetméteren a legmagasabb minőségben gyártjuk gyógyszeripari üveg csomagolóanyaginkat: üvegcséket, karpullákat és ampullákat. Lukácsházi telephelyünk már ma is fontos szerepet játszik abban, hogy a globális ipart gyógyszertároló rendszerekkel lássuk el.

A gyógyszerszállítási megoldások iránt megnövekedett kereslet kiszolgálása érdekében Magyarországon a meglévő erős alapokra és szaktudásra építve egy új, 28 milliárd forintos beruházással bővítjük üzemünket. Terveink szerint 2024-ben 120 új munkahely megteremtésével indul az új steril, előtölthető fecskendők gyártása Lukácsházán.

A SCHOTT Hungary Kft.-nél családias, tiszta és rendezett légkört biztosítunk dolgozóinknak. Vállalati filozófiánkban kiemelt szerepet kap, hogy munkatársainkról megfelelő módon gondoskodjunk, és a meglévő juttatások mellett egyéb jóléti szolgáltatásokat nyújtsunk számukra.

Cégünknél munkavállalói kedvezményeket, számos programot, és kiszámítható munkarendet kínálunk. Kőszeg és Szombathely vonzáskörzetéből ingyenes buszjáratainkkal biztosítjuk a munkába járást.

Gyere el, és ismerd meg személyesen is a SCHOTT csapatát 2022. október 25-én a Vas Népe-állásbörzéjén!

Tudj meg mindent vállalatunkról, nyitott állásajánlatainkról, és csatlakozz a régió egyik legdinamikusabban fejlődő és legstabilabban működő vállalatához!

A hozzánk érkező szakemberek izgalmas, sokrétű feladatokkal találkozhatnak nemzetközi munkakörnyezetben, ahol nagyra értékeljük az innovációt, a fenntarthatóságot és az úttörő szellemiséget, de mindennél jobban értékeljük munkatársainkat.

A SCHOTT-nál minden munkavállalót arra ösztönzünk, hogy valósítsa meg ötleteit, aktívan befolyásolja, és fejlessze a projekteket, és legyen szerves része a vállalati kultúrának. Mert amikor a legjobb emberek együtt dolgoznak, akkor olyan kimagasló termékeket hoznak létre, amelyek formálják a jövőnket.

Legyél akár pályakezdő, friss diplomás, szakember, aktív álláskereső, vagy csak érdeklődő, aki még nem biztos a váltásban – mi szeretettel várunk!

Lukácsházán büszkék vagyunk munkánkra, amellyel hozzájárulunk az emberi egészség megőrzéséhez, osztozz velünk Te is sikereinkben.

Ha stabil munkahelyet keresel, ahol évek múlva is biztosan számítanak rád, akkor a SCHOTT –ban a helyed!

Álláslehetőségeinkről érdeklődj a [email protected] email címen, vagy a +36 20 8527 939-es telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában