Hirdetés

2022.10.25. 07:00

Nyújtsd a kezed és ments életeket!

Októberben emelt juttatással várják a segíteni vágyókat! Legyél Te is plazmaadó és segítsd többek között hemofíliás magyar betegek gyógyulását a szombathelyi Plazma Ponton!

PR-cikk

Forrás: Plazmaszolgálat Kft

A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta országosan összesen 11 állomásán várja plazmaadóit, többek között Budapesten, Szegeden, Győrben, Sopronban, és 2021. májusától kezdve Szombathelyen. A cég ügyvezető igazgatója Dr. Szolnoky Miklós gyermekimmunológus, aki német anyavállalat, a BioTest AG elveit és törekvéseit Magyarországra hozva gondoskodik állomásaik segítségével olyan életmentő gyógyszerek gyártásáról, melyek laboratóriumi körülmények között nem állíthatók elő.

Ezekkel a gyógyszerekkel olyan betegségeket kezelnek többek között, mint a vérzékenység, immunhiányos állapotok, májelégtelenség és égési sérülések, valamint alkalmazzák őket az intenzív betegellátás területén is. Plazmaadóként 18-60 év közötti egészséges felnőtt tudja segíteni a betegek gyógyulását, akinek testsúlya 50-140 kg között van és sikeres alkalmassági vizsgálaton esik át.

Forrás: Plazmaszolgálat Kft

A szombathelyi Plazma Pont megjelenése tükrözi a minőségi, profi munkát és hozzáértést, amellyel várják a segíteni vágyókat. A személyzet kedves és profi, gépeik, felszereléseik a legmodernebbek a piacon. 

A Plazma Ponton eltöltött időért cserébe minden alkalommal 9.000 Ft juttatással várják a plazmaadókat, viszont ebben a hónapban minden alkalommal 11.000 Ft és minden 5. alkalommal összesen 14.000 Ft juttatást kaphatnak a segíteni vágyók.
Ezenkívül minden hónapban különleges akciókkal, nyereményjátékokkal, továbbá minden alkalommal ízletes szendviccsel csokoládéval, kávéval, üdítővel kedveskednek plazmaadóiknak. Jelentkezz Te is plazmaadónak a szombathelyi Plazma Ponton, segítsd a rászoruló betegek gyógyulását és vidd haza az alkalmanként minimum 11.000 Ft juttatást!

Forrás: Plazmaszolgálat Kft

További információ és jelentkezés a https://szombathely.plazmaadas.hu weboldalon, a 0680/111-121-es telefonszámon vagy személyesen a Körmendi út 11. szám alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában