Támogatott tartalom

2022.12.16. 08:24

Minőségi konyhák igényes kivitelezéssel 

Egy igazi háziasszony életének egy jelentős részét a konyhájában tölti el. A konyha, mint az étkezések fő helyszíne, a családi élet egyik központi helyisége is egyben. Ezért is nagyon fontos, hogy a saját konyhánk olyan legyen, amely teljes mértékben alkalmazkodik elképzeléseinkhez, egyedi igényeinkhez.

PR-cikk

Az Önök döntését az egyedi igények figyelembevételével, szaktudásunkkal, ötleteinkkel, ingyenes 3D-s látványtervekkel segítjük, hogy konyhája, gardróbja és fürdőszobája stílusos és harmonikus legyen, tükrözze remek ízlését családja és vendégei számára. Szerelőcsapatunk a szállítást és beszerelést a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel végzi.

A Nívó Konyhastúdió egyedi méretű, MINŐSÉGI konyhabútorok, komplett lakberendezési munkák tervezésével, igényes kivitelezésével foglalkozik; immáron 1995 óta élvezi az Önök megtisztelő bizalmát!

 

Üzletünkben rendkívül széles anyag- és formaválasztékból tudják vásárlóink kiválasztani a nekik tetsző konyhabútort, a bútorok frontjai többféle anyagból készülnek, laminált, fóliás MDF, több mint 3000-féle festett, furnéros vagy akár valódi fa frontos modellek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban, és a legújabb technológiákkal is megismerkedhetnek az érdeklődők. A bútoron kívül a konyhai gépek széles választékát is megtalálhatják vásárlóink, így tehát egy helyen lehetőségünk van a komplett konyha kiválasztására és berendezésére.

 

A legnagyobb hazai gépgyártók szakmai partnerei vagyunk, az áraink versenyképesek, melyek a netes árakkal könnyen összevethetőek!

A kiegészítő termékek kínálatánál is a megbízhatóság, a jó minőség az elsődleges szempont. Kínálatunk sokszínűségét a legjelentősebb beszállítókkal való kiterjedt kapcsolatunk biztosítja, így Ön egy helyen találja meg a nappaliba, konyhába, háló- és gyerekszobába, fürdőszobába, irodába szükséges bútorokat.

 

Kérjük, látogasson el hozzánk, legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk! Kellemes környezetben, udvarias kiszolgálással várunk minden kedves érdeklődőt Szombathelyen, a Zrínyi u. 1. szám alatt!

www.jankovicsbutorhaz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában