Hirdetés

2023.07.11. 10:08

Adminisztrációs és egyéb irodai állások Tatabányán

A különböző adminisztrációs és egyéb irodai álláslehetőségek nagy népszerűségnek örvendenek a tatabányai álláskeresők körében. Ezen kategória alatt a TatatbanyaAllas.hu felületén is szoktak megjelenni nyitott pozíciók, vagyis mindenképpen érdemes erre a weboldalra is kiterjeszteni az álláskeresői tevékenységet. A következőkben hozunk néhány példát a portálon előforduló munkalehetőségekre.

PR-Cikk

Forrás: TatabanyaAllas.hu

Irodai adminisztrátor

Az általános irodai adminisztrátor pozíció már többször is szerepelt az a TatabanyaAllas.hu kínálatában. Ebben a pozícióban az alapvető tevékenységet olyan feladatok jelentik, mint például az adatbevitel, a különböző dokumentumok szerkesztése, a be- és kimenő posta kezelése, illetve az ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartás. A munkakör betöltéséhez általában középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (MS Excel, Word stb.), középszintű nyelvtudásra, valamint pontosságra és precizitásra van szükség. Tatabányai adminisztrátori, irodai állásokért ezt az oldalt érdemes felkeresni.

Kereskedelmi asszisztens

A kereskedelmi asszisztens munkakör felbukkanására ugyancsak volt már példa a TatabanyaAllas.hu felületén. Az ilyen jellegű pozícióval járó feladatkör az adminisztratív tevékenységek mellett jellemzően különböző, a kereskedelmet érintő szakmai feladatokkal is kiegészül. Ez alatt értjük például a kimutatások, árajánlatok összeállítását, a szerződések előkészítését vagy a számlázást. A magasabb felelőségekből adódóan bizonyos munkáltatók nem csak középfokú, hanem felsőfokú képesítést is elvárnak. Emellett pedig a kommunikációképes nyelvtudás, illetve a magabiztos MS Office használat szintén alapvető követelménynek tekinthető.

Pályázati asszisztens

A pályázati asszisztensek munkaköre meglehetősen széleskörű, hisz egyebek mellett a pályázati projektek ügyintézésében való közreműködés, a projektek előkészítése és beadása, az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás, valamint a szakmai beszámolók összeállításában való részvétel is a felelősségük részét képezi. Mindez pedig különböző adminisztratív feladatokkal is kiegészül. Éppen ezért ebben a munkakörben a rendszerszemlélet, a kiváló problémamegoldó képesség, a gyorsaság és hibamentes munkavégzés nélkülözhetetlen kvalitásnak számít. 

Toborzási specialista

Végezetül pedig a különböző toborzási munkákról sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén több esetben előfordultak már a tatabányai állásportálon. Ebben a pozícióban a fő feladatot a kiválasztási folyamatokban való aktív részvétel jelenti, amibe egyebek mellett az álláshirdetések feladása, a jelöltek felkutatása, a velük való kapcsolattartás és az interjúztatás is beletartozik. Ezen feladatok ellátáshoz pedig általában felsőfokú végzettségre, magabiztos nyelvtudásra, számítógépes ismeretekre és persze nem utolsósorban proaktív, pörgős és kommunikatív személyiségre van szükség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában