Hirdetés

2023.11.22. 11:06

Melyik ergonomikus széket válasszuk?

Azt mindannyian tudjuk, hogy az ergonomikus székek egyedi igényekre szabható módon kínálják a legmagasabb kényelmet az ülőmunkát végzők számára. A különböző beállításoknak, valamint a kényelmet előtérbe helyező kialakításnak köszönhetően javítják testtartásunkat, valamint csökkentik a vállakra, hátra és derékra nehezedő terhelést.

PR cikk

Ergonomikus irodai székek

Az ergonomikus székek alap- és extra funkciókkal ellátott irodai székek, melyek kínálatában jelentősen eltérő modelleket találhatunk. Az alapvető ergonomikus székektől kezdve a kiemelt funkciókkal bíró darabokon keresztül egészen az egyensúlyozó székekig valóban széles a választék.

Tasty

Amikor irodai székekről beszélünk, fontos az alap és extra funkciókat megkülönböztetni. Az alapvető ergonomikus tulajdonságok közé tartozik az állítható magasság, valamint a dönthető háttámla. Emellett a puha párnázott kialakítás, mind a háttámla, mind pedig az ülés esetében fontos. Ezen tulajdonságok mind jellemzők a Liftor Tasty modelljére, amely nagyszerű ergonomikus szék irodai használatra. 

Active

Amennyiben a fent említett alapvető funkciókon túl extra igényeid vannak, az Active szék lesz a számodra ideális választás. Hiszen a praktikus Liftor Active modell az alap ergonomikus funkciókon felül is sokat kínál. Egyrészt, állítható nyaktámasza jelentősen csökkenti a nyakra nehezedő terhelést a monitor előtt történő ülés során. Másrészt pedig karfája három irányba, azaz függőlegesen, előre-hátra, valamint oldalirányba is mozgatható. Ezen extrák kiemelten kényelmes használatot eredményeznek, valamint minimalizálják az ülőmunka negatív hatásait szervezetedre.

Forrás: Liftor.hu

Balance

A harmadik, és a leginkább egyedi ergonomikus szék a Liftor kínálatában a Balance. Egészségkiegyensúlyozó szék lévén ez az ideális választás azok számára, akik kiemelten fontosnak tartják egészségmegőrzésüket az ülőmunka tükrében. Használata ugyanis segít ellazítani az ágyéki gerincet, ezáltal támogatva az ülés során a helyes testtartást. Mindezeken felül egyensúlyozó kialakításának köszönhetően erősíti a törzs- és hátizmokat, melyek természetesen pozitív hatással vannak a megfelelő testtartás kialakításában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában