Pr cikk

2024.01.03. 07:14

Mikromágia, légtánc show, pazar étel- és italkínálat az AWF Kft. karácsonyi partiján

Meglepetés műsorokkal, vagány dizájnnal, korlátlan étel- és italfogyasztással és élőzenével tették különlegessé az idei céges karácsonyt az AWF Kft.-nél. A tulajdonos hálás munkatársai egész éves helytállásáért.

Tóth Katalin

Fotó: Unger Tamás

Tíz éve nyitotta meg sárvári gyáregységét az 1994-ben Sopronban alapított AWF Kft., és idestova harminc éve tartoznak a prémium kategóriás autók vezető szakértői közé. Fő tevékenységük a kalaptartó- és a csomagtértálca-gyártás, évek óta jeleskednek a fröccsöntésben is és egyre több elektromosautó-projektet pályáznak meg. A 450 főt foglalkoztató, osztrák tulajdonú vállalatnál hagyomány a céges karácsony, de minden eddiginél nagyszabásúbb volt az idei buli, amiről Varga Domonkos telephelyvezető árult el részleteket. 

– Már a nyitóbeszéd is hozott újdonságot a kollégáknak: az előző években tolmácsoltuk a tulajdonos köszöntőjét. Most, miután mindenki elfogyasztotta a welcome drink-ként felszolgált pezsgőt, az osztrák tulajdonos, Philip Fennes magyarul szólt az egybegyűltekhez az egy este erejéig rendezvényhelyszínné átalakított Szent László Katolikus Általános Iskola tornatermében. Az este folyamán Párkányi Kolos bűvész színpadi show-val és mikromágiával szórakoztatta a vendégeket az asztaloknál. Lélegzetelállító volt az akrobatikus elemekkel tűzdelt légtánc show a soproni DIA Aerial Studio előadásában. Csocsóval, darts-szal, léghokival is készültünk a kocsmajátékokat kedvelőknek. S igyekeztünk mindenkinek a kedvére tenni, ami az ételeket és italokat illeti: a kiadós magyaros fogások mellett kímélőbb ételek és persze finom sütemények is szerepeltek a menüsorban. Röviditalok, koktélok, borok, kézműves sörök és pálinka, alkoholmentes finomságok közül választhattak egész este a kollégáink. A jó hangulatról és hogy mindig legyenek táncoló párok a parketten 10-től éjfélig a Repeta zenekar gondoskodott, éjféltől hajnali 4-ig pedig Dj Radnai hozta a slágereket és csinált igazi házibulit. Háromszázötvenen fogadták el a meghívásunkat, és abban bízunk, hogy elégedetten távoztak, amihez talán az is hozzájárult, hogy kisbuszok, taxik hozták az összejövetel helyszínére és vitték haza igény szerint a munkatársakat – hallottuk Varga Domonkostól, aki azt mondja: a tulajdonos az év végi partival a céghű dolgozóknak akart örömöt szerezni, egyúttal megköszönni az idei teljesítményüket. És ha már bulit szerveztek, megadták a módját. Nagyot szólt az idei AWF-parti, még sokáig beszédtéma lesz.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában