hirdetés

2020.08.19. 06:00

A Vodafone lép a Greencom helyére

A Vodafone Magyarország veszi át Szombathelyen és környékén az internet- és televízió szolgáltatást nyújtó Greencom hálózatát.

Fotó: Vodafone Magyarország Zrt.

A szolgáltatóváltás – területenként eltérő időzítés szerint – 2020 nyara és 2021 tavasza között történik. Az átállás területi ütemezésének részletei a www.green.co.hu/vodafone oldalon találhatók.

  • A szolgáltatóváltás részleteiről minden Greencom -előfizető névre szóló értesítőt fog kapni, amiely tartalmazza az átállás lépéseit és időpontját is. Egészen addig az előfizetőnek semmi dolga nincs, amíg az értesítőt meg nem kapta, addig a szolgáltatások is változatlan formában maradnak elérhetők számára.
  • A Vodafone munkatársai még a Greencom szolgáltatásainak megszűnése előtt fel fogják keresni az előfizetőket, hogy segítsék a gyors átváltást, valamint az ügyfél igényeihez leginkább alkalmazkodó, a korábbi előfizetéshez hasonló csomagok kiválasztását.
  • A Vodafone, a mobilszolgáltatások mellett, korszerű vezetékes internet-, televízió- és telefonszolgáltatásokat is kínál, kedvező árakon. Akinek már most is van a Vodafone-nál mobil-előfizetése, vagy a vezetékes előfizetéssel együtt mobilra is előfizet, további kedvezményekre számíthat a Vodafone-tól. A szolgáltatásokkal és kedvezményes csomagokkal kapcsolatban minden tudnivaló megtalálható a www.vodafone.hu/otthoni, illetve www.vodafone.hu/otthoni-mobil-egyutt oldalakon, valamint a munkatársak a Vodafone -üzletekben és a belföldről, Vodafone -hálózatból díjmentesen hívható 1270-es számon is készséggel állnak a leendő ügyfelek rendelkezésére.
  • Az ügyfeleknek lehetőségük lesz megtartani korábbi vezetékes telefonszámukat, ennek részleteiről a kollégák a szerződéskötéskor adnak majd részletes tájékoztatást.
  • A szolgáltatóváltással és annak ütemezésével kapcsolatban bővebb információt a Vodafone 1270-es ügyfélszolgálati számán tudnak kérni az ügyfelek, a Vodafone szolgáltatásai és csomagajánlatai pedig a www.vodafone.hu weboldalon már most is elérhetők.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában