MINŐSÉG-EGYEDISÉG-FORMALITÁS

2017.01.10. 10:00

Átrium-ház Minerva Szombathely (Szponzorált tartalom)

Vásároljon közvetlen rendkívül megbízható beruházótól, kivitelezőtől egy egyedi megjelenésű társasházban a Minerva Lakóparkban!

Mottó: Minőség-Egyedigés-Formalitás – ez az Átrium-ház

Az ÁTRIUM-HÁZ minden követelményének megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathelyi Minerva Lakóparkban élni vágyó minden generáció számára.

Az egyedi megjelenésű épület és a zárt udvari harmónia egy biztonságos élet érzetet adva modern letisztult formában jelenik meg. A projekt egésze a megvalósulás kezdeti szakaszától fogva egységesen a minőségi elvárásokkal szembeni maximális megfelelésre törekszik.

A „Minőség – Egyediség – Formalítás. Ez az Átrium-Ház” mottónkkal az ÁTRIUM-HÁZ projekt megvalósulásra kerülő társasház különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni. A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zárt társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek. A beruházó a Novadom Group Kft leányvállalatai a Novadom-Lak Ép Kft és a Novadom Wohn-Bau Kft amely cégek helyben a szomszédos telken épített hamarosan átadásra kerülő COLOR-HÁZ Fantázianéven ismert projekt beruházója is. A projekt tervezése a 25 éves tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Gáspár Mérnöki Iroda által valósult meg.

A Társasház magas műszaki minőségben történő kivitelezéséről a helyi székhelyű Vasi Opus Kft gondoskodik szintén évtizedekkel rendelkező tapasztalatokkal.

A 49 lakásos társasház tervezésénél olyan praktikus lakások kialakítása volt a cél, amelyeket a lakók könnyedén formálhatnak igazi otthonná. Legyenek bár az első lakásukba beköltöző fiatalok vagy többgyermekes családok,befektetők a lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt – CSOK Támogatással is. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 33 nm-es Garzontól egészen a 66 nm-es alapterületű lakásokig. A lakások nappali +1-2 szobásak.

A környék zöldövezeti és csendes családias lakópark, de emellett frekventált is. A ház környékén közvetlen közelben bevásárlási lehetőségek, sportlétesítmények is találhatók. Ugyanakkor a városközpont is gyorsan elérhető, autóval a 11-es Huszár úton, tömegközlekedéssel pedig a 6-os busszal juthatunk el a belvárosba. Így sem a városi pezsgésről, sem a nyugodt otthonról nem kell lemondania az ÁTRIUM-HÁZ lakóinak.

Minden lakástípus csodálatos nagyméretű terasszal rendelkezik ami még hozzájárul a kellemes lakóklímához.

A korlátozott számban kertkapcsolatos lakások vásárlására is lehetőség van azon ügyfeleink részére aki egy kizárólagos használatú kertre vágyik ahol megtalálja a kertben lelt örömét.

A két lépcsőházas épület 3 emeletes és mindkét lépcsőházban lift található. A fűtésrendszer ház-központi, minden lakóegység egyedi hőmennyiségmérővel ellátva.

A lakások alacsony rezsi költségéről a 20cm-es hőszigetelések és hőhíd megszakítók továbbá a 3 rétegű nyílászárók gondoskodnak.

Lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is.

A burkolatok,szaniterek,beltéri ajtók tetszés szerint szabadon választhatók a megadott keretköltségen belül.

18 db Teremgarázs, illetve 54 db nyitott gépkocsibeálló közül választhatnak az ingatlanok leendő tulajdonosai ezzel megoldva a parkolási problémák bosszantó pillanataitól.Lehetőség van Teremgarázs és parkoló vásárlására azon szomszédos ügyfeleink részére is akik csak a parkolási problémák megoldására keresnek megoldást.

Lakásaink 500.000.-1.000.000.Ft-ig leköthetők és ezek után személyre szabott egyedi fizetésű ütemezéssel várjuk kihelyezett helyszíni értékesítési irodánkban leendő ügyfeleinket.

Általános műszaki leírás

A Novadom Wohn-Bau kft Szombathely, Minerva utca Hrsz.: 15814/1 -es telkére egy ütemben történő 49 lakásos társasházat kíván építeni 2018 Tavaszi kezdéssel.

A 49 Lakásos Átrium-Ház fantázia néven elnevezett társasház átadása 2019 Tavaszára van ütemezve.

Az épület szintjei két lépcsőházon keresztül közelíthetők meg. A lépcsőházakba 2 db személyfelvonó liftet is telepítünk tehát lépcsőházanként 1 db lift.

A földszinten 18 db „fedett” parkoló tehát teremgarázs kerül kialakításra. A lakásokhoz vásárolható tárolók is ezen a szinten kerültek elhelyezésre. A lépcső alatt takarító eszköz tárolót létesítettünk.

A földszinten 10 db, az első és második és harmadik emeleten 13-13 db lakás helyezkedik el.

A telekingatlan megközelítése közútról sorompós megközelítéssel történik. A parkolók saját zárt területen helyezkednek el.

Beépítési adatok

Telek területe: 5000nm

Tervezett nettó alapterület: 3097,99 nm

Beépített bruttó alapterület: 1383,42nm

Beépítési százalék: 27,7% ? 30%

Szintterület sűrűség: 3831,42

Szintterület: 0,76 ? 1,5

Építmény magasság: 10,39 m ? 10,5

Zöldfelület: 2521,85 nm 50,4 % ? 50%

Földszinti padlóvonal szintje: + 0,00 = 219,40 mBf

Csatlakozó járdaszint: -0,07

Épületszerkezetek:

Alapozás: Beton sáv és tömbalapozás készül a teherbíró talajban, fagyhatár alatti alapozási síkkal. A beton sávalap minősége: C20/25-X0b(H)-32-F2.

Vízszigetelések: Talajnedvesség elleni vízszigetelés készül, VILLAS vízszigetelés hegesztéssel felületfolytonosítva, illetve a teraszok szigetelésénél Mapei kenhető szigetelési rendszert alkalmazunk.

Az egyenes rétegrendű tetőn műanyag lemez csapadék elleni szigetelés készül a tető teljes felületén, attika falára felhajtva.

Csapadékvíz elleni szigetelés készítése PVC szigetelőlemez felhasználásával a vízszintes és függőleges felületen a toldások mentén forrólevegős hegesztéssel, mechanikus rögzítéssel kerülnek kivizelezésre.

Falazatok: 30-44 cm vastag LEIER téglafalazattal és 20 cm vastag dryvit rendszerű hőszigeteléssel,illetve 15 cm vastag ásványgyapot szigetelésű szerelt burkolással készülnek. A lakások közti és a lakás-közlekedő közti falak 20-30 cm vastag hanggátló tégla illetve előregyártott betonfalakból készülnek.

Válaszfalak: Porotherm 10 cm vtg. válaszfalazó elemmel, falazó habarcsba rakva.

Koszorúk: A falazatok tetején 20 cm magas koszorú, 5 cm hőszigetelő lemezzel körbe hőszigetelve, az attikák hőszigetelt burkolatú 20 cm vastag vb koszorúval készülnek.

Födém: A födémek 20-26,5 cm vastag monolit illetve előregyártott VasBeton lemezek lesznek

Lépcső: A szintkülönbségek áthidalását monolit vasbeton lépcső biztosítja amihez festett acélból készült korlátot szerelünk. A lépcső betonminősége: C20/25-XC1-16-F3.

Áthidalások: LEIER rendszerű áthidalók ill. monolit vasbeton nyílásáthidalások készülnek.

Tetőfedés: A zárófödémeken úlapostető készül pvc vízszigeteléssel (SIKA).

Hőszigetelés: A födémekben és padozatokban terv szerinti hőszigetelés készül. Az áthidalók és koszorúk hőhídmentesek. A külső vakolt felületek 20 cm-es dryvit rendszerrel.

A lábazat zártcellás hőszigetelést kap. A szerelt burkolatos homlokzatok illetve légréssel kialakított szerkezetek ásványgyapot hőszigeteléssel lesznek kiépítve.

Nyílászárók: A homlokzati nyílászáróknál a bejárati ajtók alumínium szerkezetűek, a többi műanyag, és hőszigetelő üvegezéssel készülnek.

A belső nyílászárók fóliázott, utólag elhelyezhető szerkezetűek.

Lakásbejárati ajtó HELYENKÉNT 30 perces tűzállóságu acél tokú MDF fóliával ellátott biztonsági ajtó.

Lakás belső ajtó MDF fóliával ellátott papírács betétes ajtók Helyenként tolóajtó

Lépcsőházi bejárati ajtók aluminium hőszigetelt szerkezetűek.

Tároló ajtók, és azok szerkezete horganyzott lakatos rácsszerkezet zárható kivitelbe

Burkolatok: Lapburkolat, ill. laminált parketta padlóburkolat készül a helyiséglistának megfelelően. A vizes helyiségekben 2,10 m magasságig, csempeburkolat készül. A vizes helyiség csempe- és padlóburkolata rugalmas, vízálló ragasztóval és fugázóval kerül kialakításra.

Közös terek, lépcsőházak, erkélyek burkolatait a megrendelő biztosítja.

A társasház egységes megjelenésének biztosítása érdekében ezek nem módosíthatók.

Fedett Beálló: Térburkolat

Lakásburkolatok: Hidegburkolat Br. 3500 Ft /nm Melegburkolat : (Laminált Parketta Br 3000 Ft/nm keretköltségen belül szabadon választhatóak

Kültéri burkolat: térkő burkolat

Bádogos szerkezetek: A bádogos szerkezetek grafit színben, 0,75 mm vastagságú horganyzott és festett kivitelben készülnek.

Felületképzés: Belső falfelületek diszperzit fehér festést kapnak. Lakásokban, tárolókban, közös helyiségekben szintén fehér festett felület.

Villamosság

- Szobák: 3 db konnektor, 1 db TV kiállás, 1 db kapcsoló

- Konyha: elektromos tűzhely számára elektromos kiállás, mosogatógép, hűtő számára alsó szekrényben 1 db konnektor, konyhapult felett 3 db konnektor. Páraelszívó számára elektromos kiállás.

- Fürdőszoba: mosogép 1 db konnektor, mosdó mellett 1 db konnektor hajszárító számára és 2 pólusú kapcsoló mennyezeti és a borotválkozó lámpa részére.

- Folyosó, előszoba: 1 db konnektor, 1 db kapcsoló mennyezeti lámpának.

- Nappali: 3 db konnektor, 1 db TV kiállás, 1 db kapcsoló, 1 db telefon kiállás

- Szerelvények: a közös helységekben, tárolókban és erkélyeken a megrendelő egységes lámpatesteket, szerelvényeket helyez el. Ezek típusa nem módosítható. Lakásokon belül lámpatestek nem része az ajánlatnak

- Gyengeáram: kábel tv, telefon, kaputelefon lakásokból egy közös pontra lesznek kiépítve a társasházon belül a szolgáltató ráköthetősége miatt.

- Lakáson belül a Wifi számára egy helyre internet alapkábelezés biztosított (Wifi nélkü

- Kaputelefon biztosított, elektromos működtetésű utcai kapu, lakásonként 1 db távirányító.

- Kültéri világítás mozgásérzékelőkkel belső utak és a parkolók mentén.

Gépészet

- Közös központi kazánház, gázfűtéssel, lakásonként egyedi, mérést biztosító hőmennyiség mérőkkel.

Alap esetben a hőleadók a lakásokban radiátorok.

- Az ablakkal nem ellátott helységek gépi szellőztetésűek. A konyhában a páraelszívó szellőzésének kiépítése része a lakás felszereltségének.

Homlokzatképzés

1. lábazat: szürke színű lábazati vakolat XPS zártcellás hőszigeteléssel

2. vakolt falak: 20 cm dryvit rendszerű vakolat, fehér színben

3. Fehér festett betonszerkezet

4. vakolt falak: 20 cm dryvit rendszerű vakolat, antracitszürke színben

5. Antravit színű betonszerkezet

6. nyílászárók: alumínium bejárati üvegfalak, illetve sötétszürke műanyag szerkezetű, hőszigetelt üvegezéssel

7. korlát: horganyzott acél elemekkel sötétszürke színben

8. bádogosszerkezetek: grafitszürke színben

9. szerelt burkolatok: grafitszürke színuszlemez

Tel.: 06 70 7700762

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában