Trend Optika Palace

2017.12.05. 18:33

Stílus és elegancia luxuskivitelben (x)

A Trend Optika csoport a napokban új szalonnal bővült Szombathely Fő terén a Széchenyi és a Kőszegi utca találkozásánál. A harmadik szombathelyi Trend Optika üzlet hivatalos megnyitójójára december 8-án pénteken kerül sor. A „Rádió 1” 97.7 Szombathely kitelepül a Trend Optika Palace exkluziv megnyitó rendezvényére a Fő tér 15. szám alá.

Jöjjön el és kérheti tőlük a kedvenc zenéjét, vagy küldhet üzenetet szeretteinek, barátainak egy dal kíséretében. Legyen ön is részese az ország legújabb és legnagyobb Trend Optika szalon megnyitó ünnepségének. A Trend Optika csapata meglepetésekkel teli exkluzív party-val készül, egész nap értékes ajándékokkal és akciókkal. Jöjjön el, koccintson és nézzen körül a város harmadik Trend Optikájában. A nagy nyitónapi rendezvényen senki nem marad ajándék nélkül.

Megismerhetik a legújabb szemüvegtrendeket, divat és stílustanácsadás keretében, valamint megtudhatják, hogyan érdemes sminkelni a szemüveget viselőknek.

15 órától kezdődik az üzlet ünnepélyes átadása. Utána Black & White parti, DJ Szunyoggal. 16 órától a Trend Optika sztárvendége Caramel, akivel az üzletben alkalom nyílik szelfizni vagy autogramot kérni.

Az új szalon közel 300 nm alapterületű. A Trend Optika Palace elnevezésű új optikai szaküzlet 150 nm-es eladótérrel, tágas szemészeti rendelővel, kontaktlencse stúdióval áll az vásárlók rendelkezésére, exkluzív környezetben, magas színvonalú kiszolgálással, több mint 20 év szakmai tapasztalattal. A mai modern, minden igényt kielégítő, csúcstechnológiával felszerelt szemészeti szakrendelőben a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosi csapattal, diplomás optometrista kontaktológusokkal, látszerész mesterekkel garantálják a kiszolgálás magas színvonalát.

A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat. Üzleteikben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóik. Számtalan világmárka található meg többek között a Dolce Gabbana, Prada, Giorgio Armani, Tommy Hilfiger, Versace, Fendi, Boss, Max Mara, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Tiffany, Michael Kors, Persol, Police,Ray-Ban, Vogue, Oakley, Emporio Armani, legújabb modelljei. Az új szalonban a világmárkák még koncentráltabban képviseltetik magukat és helyet kaptak olyan nagy világbrendek is mint az Oliver Peoples, Alain Mikli vagy akár a Christian Dior divatházak különleges modelljei. A vásárlók igényeihez mérten egyedi tervezésű, individuálisan elkészített szemüvegkeretek közül is választhatnak az érdeklődők.

A prémium szolgáltatások, a magasan kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy a Trend Optika csoport ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutott, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Az optikai szalonjaik rendelkeznek a Varilux mester optika és a Luxury Ambassador címmel, mely elismerésekkel korábban a győri és a budapesti Trend Optika szalonok már büszkélkedhettek. A Luxus Nagykövete cím odaítélésénél fontos szempont a megfelelően magas színvonalú kiszolgálás és a meghatározó divatmárkák bőséges kínálata. Természetesen az üzletek arculatának is tükröznie kell a nemzetközi szinthez mért luxust.

A Trend Optika új szemvizsgáló szalonja is összeköttetésben van a Semmelweis Egyetem szemész szakorvosaival, akárcsak a Budapesti, Győri, Kecskeméti Trend Optika szaküzletek. Ez egy olyan telemedicinás rendszer mellyel a szemfenéki vizsgálatokat végzik, és az egyetem szakorvosai a Trend Optika csoport üzleteiből érkező felvételeket kiértékelik. Az úgynevezett Fundus kamera segítségével készített felvételeket 10 évig archiválják.

Teljes körű szemvizsgálatokat szemész szakorvosokkal , diplomás optometrista kontaktologusokkal és látszerész mesterek közreműködésével végzik. Professzionális szemészeti és optikai szolgáltatások, világszínvonalon, exkluzív luxuskörnyezetben.

A Trend Optika küldetése, hogy a legmagasabb színvonalú optikai és szemészeti szolgáltatásokat biztosítsa az ügyfelei számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában