Turné

2021.11.05. 07:00

Liza elköszön a Kicsi Gesztenye Klubtól

November 6-án, szombaton a Kicsi Gesztenye Klub a megyeszékhelyre hozza különleges előadását, amelyben a mára már kamaszlánnyá cseperedett kis énekesnőjüktől is elbúcsúznak.

Polgár Patrícia

20210927 Budapest Sztárba Sztár Leszek! sajtótájékoztatója Fotó: Markovics Gábor (MG) Ripost Képen: Vincze Liza

Fotó: MW/Markovics Gábor

A legnézettebb hazai mesecsatornán és Európa kilenc országában hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egyfelvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal és látványelemekkel vár mindenkit. A közönség soraiba beülhet kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő – a jókedv nem marad el az ígéret szerint.

Napsugár, Olly, Lufipofi és Gesztenye, a négy őselemet (víz, tűz, levegő, föld) szimbolizáló figurák a bájos Lizával vezetik be a gyerekeket szellemes párbeszédekkel és mókás dalokkal a mindennapi élethez kapcsolódó ismeretek, értékek világába. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva. Vincze Liza azonban – aki immár hat éve lelkes segítője a kis csapatnak – felnőtt, legutóbb a TV2 vasárnap esténként futó tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek! című műsorban bontogatta szárnyait, innen lehet ismerős az idősebb korosztálynak. Társai egy felejthetetlen előadássorozatban búcsúznak tőle.

A turné legközelebbi állomása a szombathelyi Agora Művelődési és Sportház, ahol november 6-án 11 órától várja a Kicsi Gesztenye Klub a kisgyermekes családokat Liza búcsúelőadására. A produkció kétéves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Kiemelt képünkön: Vincze Liza „kinőtt” a klubból, a turnén búcsúzik a társaitól. A közönséggel ezentúl máshol találkozik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!