Programajánló

2019.06.06. 18:10

A pünkösdi hosszú hétvégén sem érdemes otthon maradni

A nyári időben sokaknak nincs kedve kimozdulni a lakás árnyékos rejtekéból, de bízunk, benne, hogy minél többen kilátogatnak a különböző pünkösdi programokra, ha elolvassák ajánlónkat.

vaol.hu

Illusztráció: pixabay.com

Fotó: pixabay.com

Június 9-én 10-18-ig immáron tizedik alkalommal látogathatnak el az érdeklődők a Kőszeghegyaljai Nyitott Pincenapokra, ahol a nevéből adódóan betekintést nyerhetnek a helyi borászok hűvös borospincéibe és meg is kóstolhatják finomabbnál-finomabb italaikat.

Szintén június 9-én érdemes ellátogatni Pityerszerre pünkösdölni is, ahol a családok kisebb-nagyobb tagjai egyaránt találhatnak számukra tetsző elfoglaltságot,a zenés műsoroktól kezdve, a kézműves vásáron át egészen az íjászkodásig.

Aki pedig inkább zenés szórakozásra vágyik, annak kihagyhatatlan élmény az egész hétvégén át tartó Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál, ahol rengeteg hazai fellépő gondoskodik a hangulatról.

Június 9-10-én " target="_blank" rel="nofollow noopener">Sárvár is rengeteg programmal készül gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, lesz táncelőadás, népzene, klasszikus slágerek egyaránt.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!