Programajánló

2018.02.22. 18:59

Fergeteges Rockabilly és PASO koncert – Mutatjuk, hova érdemes menni a hétvégén

Lássuk, milyen programokra érdemes ellátogatni a hétvégén!

Horváth Iza

Egy jó koncertre vágyik? Mutatjuk, mit nem érdemes kihagyni!

Pénteken Szombathelyen, a Végállomás Klubban fergeteges rockabilly partin vehetnek részt az érdeklődők. Érkezik a magyar rockabilly legenda, a Mystery Gang, az Egri Péter fémjelezte Memphis Moon’55 és Szombathely képviseletében a That’s Right Baby. Kapunyitás 20 órakor.

http://coub.com/view/13spsd

Szombaton 20 órakor a Pannonia Allstars Ska Orchestra ad koncertet az Agora–Savaria Filmszínházban. A PASO 2003-ban alakult. A hagyományos ska zenét fűszerezik jazz-el, reaggae-vel, dub-al, dancehall-al és olykor népzenével is. Koncertjeiken mindig fergeteges a hangulat, ezért ezt sem érdemes kihagyni.

http://coub.com/view/13sqme

Kézműves kikapcsolódás

A szombathelyi Agora Művelődési és Sportház szombaton 9-12 óráig Kézműveskuckóval várja az érdeklődőket, ami egy kézműves foglalkozás gyermekeknek, családoknak. A téma most a gyöngyékszer lesz.

Színházba menne?

A rábagyarmati színjátszók szombaton és vasárnap 18 órakor adják elő a Ki van a szekrényben? című műsorukat a rábagyarmati Művelődési Házban. Az összeállítás Rejtő Jenő műveiből készült, és Ács Miklós rendezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!