E-sport is lesz

2020.07.31. 07:00

Sportol az egész falu Szentpéterfán

A Szentpéterfai SE jubileumi rendezvényre, a 10. Szentpéterfai Sportnapra várja az érdeklődőket a hétvégén. A tizenegy, már hagyományosnak számító sport mellett az idén az e-sport és a tévéműsorból ismert exatlon is megtalálható a kínálatban.

Vas Népe

Az idén is lesz streetballverseny a sportnapon

Fotó: VN-archív

Pénteken 16 órától asztalitenisz-, majd sakkversenyre várják az érdeklődőket. A kultúrház elől 18.30-kor rajtol a futás – a gyerekeknek egy, a nőknek kettő, a férfiaknak pedig három falukört kell teljesíteniük. 19 órától az e-sporté lesz a főszerep.

Szombaton reggel 7 órakor kezdődik a horgászat a Pinkán. Még a nagy meleg előtt elrajtol – szintén a kultúrház elől – 7.45-kor a 16 kilométeres kerékpárverseny. 8.30-tól kispályás fociban, 10 órától íjászatban és lövészetben próbálhatják ki magukat a vállalkozó szelleműek. 12.30-tól előbb tizenegyesrúgás, majd célba rúgás, azt követően 14 órától streetballverseny lesz. Ugyancsak 14 órára hirdették meg a snapszert és a dartsot. 16 órakor igazi különlegesség, az Exatlon Szentpéterfa kezdődik. A 18.30-as eredményhirdetésen ifj. Németh István, a körmendi kosárlabdázás egyik legendája is részt vesz. 20 órakor zenés-táncos mulatság kezdődik: érkezik a Tánccsoport Zenekar, őket követi 21 órától Kovács Pali akusztikus koncertje, majd 22 órától Tímár Jani muzsikál.

Az idén is lesz streetballverseny a sportnapon Fotó: VN-archív

Vasárnap 14.30-tól a Szentpéterfa U18–MTE All Star mérkőzést, 16 órától a Szentpéterfai SE–Haladás VSE futsalmérkőzését láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!