Púder Nélkül

2010.06.08. 06:30

Sandra Bullockot és az Alkonyatot ünnepelték az MTV mozis díjátadóján

Állva ünnepelte a közönség Sandra Bullockot az MTV Movie Awards díjátadó ceremóniáján, amelyen a tavalyihoz hasonlóan megint az Alkonyat-széria aktuális filmje gyűjtötte be a legtöbb trófeát.

MTI

Az Alkonyat - Újhold című, kamaszoknak szánt vámpírrománc nem csak a legjobb film díját zsebelte be, főszereplői, Kristen Stewart és Robert Pattinson a legjobb női és legjobb férfi színész díját is megkapták, övék lett a legjobb csók díja, és Pattinson elnyerte a globális szupersztárnak járó elismerést is.

A zenetévé közönségszavazás alapján odaítélt mozis elismeréseit vasárnap adták át Los Angelesben. A csillogó fekete ruhában színpadra lépő Sandra Bullock hatalmas tapsot kapott, amikor átvette a Generation Award elnevezésű díjat. A 45 esztendős színésznő, aki idén Oscar-díjat is kapott A szív bajnokai című filmjéért, először jelent meg egyenes közvetítésben egy nyilvános műsorban, amióta kiderült, hogy férje megcsalta, és útjaik szétváltak.

Az egyenes beszédet kedvelő sztár az alkalmat felhasználva cáfolta a róla terjesztett pletykákat, és kijelentette, hogy nem adja fel karrierjét, és esze ágában sincs elbujdosni.
 
"Akármit láttak, hallottak vagy olvastak az utóbbi időben, szeretem, amit csinálok, és nem megyek sehova" - szögezte le Bullock, akinek Bradley Cooper, Betty White és - meglepetésre - Scarlett Johannson adta át a generáció kiválóságának járó díjat. Eredetileg Ryan Reynolds, Johannson férje kapta ezt a feladatot, mivel együtt játszott Bullockkal a Nászajánlat című filmben, de a "beugró" így akarta kifejezni együttérzését kolléganőjével.

Bullock egyébként szombaton a férfi nézőkre specializálódott Spike TV közönségdíját is elnyerte Culver Cityben. Az év legjobb előadóművészének járó Troops Choice díjat vehette át Robert Downey jr.-tól szintén nagy ováció közepette. Ezt a díjat kizárólag a katonák szavazatai alapján ítélik oda.


 Az MTV mozis gálán Anna Kendrick az Egek urában nyújtott játékával érdemelte ki a legátütőbb alakítás díját, Zach Galifianakis a Másnaposokért kapta meg a legjobb vígjátéki alakításért járó elismerést, Tom Feltont pedig a Harry Potter és a félvér herceg című filmért jutalmazták a "legjobb gonosz" díjával.


A díjátadók között szerepelt Tom Cruise is, aki Trópusi vihar-beli szerepét hozva, Les Grossmannak öltözve fergeteges tánccal szórakoztatta a közönséget Jennifer Lopezzel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!