Púder Nélkül

2010.08.10. 12:58

Tetoválással a szépen sminkelt arcért

Frissen sminkelt arccal ébredni? Lehetetlen, ám a klasszikus smink helyett választhatunk valami időtállóbbat és mégis természetest: a sminktetoválásról ejtünk szót.

zaol.hu

  - Az első készülékekkel a kezelések még fájdalmasak voltak, ám a mai szuper technikával a tű ki-be mozgása csupán 0,2 mm mélyen ér a bőrbe, így nem sérti az idegeket, nincs vérzés, se hegesedés. Ezért a gyógyulási idő is lerövidül, ráadásul szebb és pontosabb munkát tud vele végezni a kozmetikus.

A sminktetoválásnál, akár szemöldökről, akár szemhéjról vagy éppen szájról van szó, 5-6-féle természetes hatású színből választhatunk, ami az évek alatt sem veszti el árnyalatát, ugyanolyan marad, mint amikor elkészült.

 - A 25 és 65 év közötti korosztály a leggyakoribb vendég nálam, ám elárulhatom, volt már 70 év feletti vendégem is. Igazából kortól független, ha egy nő igényesen akar kinézni és nem akar mindennap a sminkeléssel foglalkozni - folytatta Noémi. További részletek a zalaihirlap.hu oldalán, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!