Púder Nélkül

2010.09.23. 11:18

Nagy az érdeklődés a polarizáltfény-terápiás ágy iránt

Fenyő Márta, a polarizáltfény-terápia feltalálója 24 éves kutatás után társával, Klein Péterrel kifejlesztette a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ágyat, mely sikeresen alkalmazható bőrgyógyászati, reumatológiai, sebészeti és pulmonológiai területeken is.

MTI

Fenyő Márta biofizikus a polarizáltfény-terápia feltalálója még 1981-ben ismerte fel, hogy a polarizált fénynek biológiai serkentő hatása van. További 24 éves kutatás után társával, Klein Péterrel fejlesztette ki a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ágyat.
A 100 százalékban magyar tulajdonú SENSOLITE cég saját üzemében megkezdte sorozatgyártását az orvostechnikai eszköznek. A magyar termék iránt már most nagy a nemzetközi érdeklődés. A polarizált fény - köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek - eléri a kapilláris erekben keringő vért és az ott található immunitásért felelős sejtek aktivitását fokozva fejti ki jótékony hatását. A fényágy sikeresen alkalmazható többek között bőrgyógyászati, reumatológiai, sebészeti, pulmonológiai területeken.

További részletekért kattintson a címre: Csodálatos gyógyulások Bioptron lámpával - Fenyő Márta feltaláló sikere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!