Púder Nélkül

2010.10.14. 09:07

A tapasztalt barátnő hitetlensége (Maya naplója)

Nem lehetsz annyira szerencsés, hogy egy komoly szakítás után egyből megtaláld az igazit! - mondta másik barátnőm irigyen, amikor a hatéves kapcsolatom utáni szingliségem második hetében sztoriztam neki az alfahímről.

Maya

Barátosnőm, Klára, aki minimum tíz évvel több tapasztalatot gyűjtött nálam (és ebből következtethető, hogy ez az én éveim számánál éppen ugyanennyivel több esztendőt is jelöl), hitetlenül tekintett rám. Én akkor büszkén kihúzva magam, bólintottam egyet, igyekezve palástolni a saját hitetlenségemet. Persze közel fél év után kiderült, a hitetlenség mindkettőnk részéről jogos volt. Még a levelét is kinyomtattam, s megmutattam Klárinak, hátha tud mondani valami biztatót (azon kívül, hogy hajrá!): "Igazából nincs kedvem senkivel sem lenni, szóval a szokásos, amivel most nem terhellek. Mindig van programom, és mégsem találom a dolgok értelmét. (Bla-bla-bla...) Olyan önzőnek érzem, hogy ha szükségem van rád, akkor felhívlak, lerohanok érted, aztán pár nap múlva hazaviszlek, majd egy hét múlva ismétlés. Szerintem ez tényleg nagyon gáz. (Bla-bla-bla...) Kérlek, írj, nagyon várom!"

Ez teljesen konkrét, legalább nem halandzsázik, hogy melyik pakkba tuszakolt be - csapja a levelet az asztalra tapasztalt barátnőm, akinek akkor persze nem akartam elhinni a szavait. Biztosan lehet ezt máshogy is érteni...  görcsöltem magamban.

Üdv: Maya   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!