Púder Nélkül

2010.10.25. 10:07

Egy trendi nőnél a kötött tunika és a leggings a nyerő

Feltérképeztük a Fejér Megyei Hírlap királynőjével Székesfehérvár divatüzleteit, hiszen az őszi szettek megérkeztek: a csokoládé és a méregzöld, a kötött tunika és a leggings a nyerő!

S. Töttő Rita


Nem csak a cipőknél, de az öltözködésben is visszatér a múlt: persze új formájában jelent meg a szűk nadrág is, amelyet fenék alá érő pulóverekkel, csizmával hordanak idén a csajok. A leggings anyaga passzentos és erős, hogy hűvösebb időben is vállalható legyen: találtunk fényes anyagból és bőrből készültet, de farmerhatásút is az üzletekben. Ez utóbbi nagy kedvenc, viszont drága, és talán a minősége sem az igazi... Arra azonban nem árt ügyelni, hogy ez a nadrág csak a vékony vagy a körte formájú hölgyeknek áll jól. 
A kötött, karcsúsított pulóverekhez idén kötelező az öv és a hosszú nyaklánc, alá pedig már elég egy vékonyabb blúz, pamutpóló is.

- Én is ezt a szettet választom erre az őszre!  Hosszú kötött pulóvert egy széles övvel, és már divatos is lehetek - mesélte lelkesen és persze shoppingolós tervekkel telve Pálinkás Dorina, az idei Fehérvár Szépe - Hírlap Királynője díjnyertese. A fiatal hölgy vöröses hajához jól illenek a következő  szezon árnyalatai. Az ősz színei idén a fákról lehulló faleveleket és a föld színeit idézik, nem kell feltétlenül feketébe burkolózni azért, mert elmúlt a nyár!

Emellett a  bőrhatású és a sujtásos blézerek, kiskabátok  foglalták el a polcokat az utóbbi időben, amelyek közt akadnak igazi kincsek is! A katonai stílus továbbra is uralkodó, az egyik second hand üzletben például terepmintás karcsúsított blézerre bukkantunk, amelyet tompafényű flitterekkel tettek nőcissé és egyedivé. Tökéletes darab! Érdemes kutakodni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!