Púder Nélkül

2010.11.05. 13:48

Drágakő-dömping Angliából

A Saggi ékszerház tervezője kizárólag drágakövekkel és arannyal dolgozik. Termékei nem olcsók, ám egyediek és gyönyörűek. Új kollekcióját meseszerűre álmodta meg, s apró ajándékkal is kedveskedik vásárlóinak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A félgömb alakú drágakő gyémántokkal szegélyezve lenyűgöző látvány.  Az aprónak épp nem nevezhető ékszer egy szinte észrevehetetlen, zöld gombbal nyitható: a méretes kő alatt még egy meglepetést is elrejtett David Wenger, a tervező.

Aprólékosan kidolgozott figurák (smileyk, málnaszem, korona, cipellő, béka vagy akár pillangó is) bújhatnak meg benne, amelyek szintén drágakövekkel ékesítettek.
A gyűrűk – és általában a Saggi-ház ékszereinek - fő alapanyagai az arany, a gyémánt, a topáz, az ametiszt, illetve a rubin, és természetesen David határtalan fantáziája.

David Wenger - aki nemcsak ezen ékszerek tervezője, hanem az ékszerház alapítója is – svájci és olasz felmenőkkel, valamint orosz kapcsolatokkal büszkélkedhet, ám üzletét mégis Angliában nyitotta meg.

A hajdan aprócska vállalkozás mára hatalmas birodalommá fejlődött, amely a tulajdonos folytonos, ihletgyűjtő utazásai folyományaként egyre csak bővül. Alkotásain a hagyományos és a modern irányzatok bűvös elegye, illetve a klasszikus, romantikus és a vintage stílusok tökéletes ötvözetei figyelhetőek meg.  

A mesebeli ékszerek mellett természetesen jó néhány klasszikus stílusú, hagyományos ékszer is megtalálható Wenger alkotásai között.

David saját bevallása szerint ékszereit azoknak tervezi, akik a teljességre vágynak: hiszen egy öltözéket kizárólag egy megfelelően harmonizáló, csodás ékszer tehet teljessé.

(Forrás: www.saggi.com)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!