Púder Nélkül

2010.11.12. 14:29

Matt vagy extrém: ilyet kérj a műkörmösnél!

A műkörömépítés területére is megérkezett az újdonság: az uv-fényre megkötő zselé, ami alatt a saját köröm felületét nem sérti fel a szakember, így nem is teszi tönkre.

S. Töttő Rita

- Európában és Amerikában  nagy divat manapság a matt színek használata, s már itthon is megjelent ez a trend - árulta el Mátyás Éva, műköröm dizájner, aki szerint a  nagyon rövid, sötét, matt színekre festett köröm lesz most a divat.   Elsősorban a  barna, a bordó és a lila árnyalatai hódítanak majd, sőt, már most is! Aki ismeri a nyugati trendet, már ilyet kér a körmösnél.

A köröm építéséhez és megszépítéshez  használatos anyagok is változnak, folyton felbukkan valami újdonság. Sokan szeretik azt a tartós, acetonnal nem oldható zselét, amelyet hasonló technikával kell a körömre felvinni, akár az átlagos körömlakkot, viszont  sokkal erősebb annál és pont olyan tartós, mint egy műköröm. Megeshet, hogy ez a vonulat veszi át a műkörömépítés területén az uralmat, ugyanis számos olyan előnnyel jár, amely a körmösnek és viselőjének is nagy öröm.

 -  Ez az újfajta  zselé uv-fényre köt, előtte a köröm felületét nem kell lereszelni, hogy jobban tapadjon rajta az anyag, így nem hogy nem teszi tönkre, de erősíti is azt. Ezt az új anyagot, módszert azok a nők is kedvelni fogják, akik azért  félnek a műkörömtől, mert elvékonyítja a sajátjukat. Nem kell heti szinten lakkozni a körmöt, s így percek alatt elkészíti egy  szakember.

Ha valakinek van otthon uv-fényes szárítószerkezete (vagy vásárol egyet), akár otthonra is beszerezheti ezt a speciális zselét, annyira egyszerű a felvitele, ráadásul sokkal kevesebbet kell belőle használni, mint egy körömlakkból vagy más műkörömépítő zseléből. Egy üvegnyi  állítólag akár száz festésre is elegendő anyagot tartalmaz.
 Hatféle matt színben létezik ez a zselé, ám ha valaki nem kedveli a tompa színhatást, egyszerűen csak rá kell húzni egy réteg színtelen körömlakot, amely aztán fényt is ad a körömnek.
 
A dizájner saját magán mutatta be a műkörmök extrém trendjét: hosszú, szinte már veszélyesen hegyes körmeinek végét piros virágmintákkal, no meg beépített díszítő kristályokkal tette látványossá. Ezt azonban csak a nagyon bátraknak ajánljuk, és persze olyanoknak, akik nem pötyögnek sokat a billentyűzeteken...

Tippek körömlakkozáshoz

Így kezeld a töredezett, vékony körmöket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!