Púder Nélkül

2010.11.19. 09:26

Ryan Reynolds a legszexisebb pasi

2010. november 17-én jelentették be New Yorkban, hogy a People magazin olvasói szerint a 34 éves, kanadai származású színész a világ legszexisebb, élő férfija.

MTI

Ryan Reynolds 1976. október 23-án született, negyedik gyermekként. Karrierje a Hillside (Fifteen) című sorozattal indult 1991-ben. Ezután kisebb szerepeket kapott sorozatokban (pl.: X-akták), majd 1998-ban felkérték első főszerepére, a "Two Guys, a Girl and a Pizza Place" című filmben. Az igazi áttörést a kultuszfilmmé vált Buliszervíz című produkció jelentette számára, karrierje azóta felfelé ível.

A komolyabb színészi alakítást igénylő szerepek sorát a 2004-ban forgatott Penge - Szentháromság című film nyitotta meg, ahol Wesley Snipes és Jessica Biel partnereként szerepelt. Ettől kezdve emlegetik a leghíresebb hollywoodi sztárok között.

Olyan sztárokkal játszott már együtt a vásznon, mint  Ben Affleck, Andy Garcia, Alicia Keys,Ray Liotta (Füstölgő Ászok), Hugh Jackman (X-men kezdetek: Farkas, 2009) vagy Sandra Bullock (Nász-ajánlat, 2009).

Nász-ajánlat:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!