Púder Nélkül

2010.12.12. 13:23

Óvatosan randizzunk a hálón!

A leggyorsabban párt találni az interneten lehet, ez nem titok, ahogy az sem, ennek a fajta ismerkedési módszernek vannak a legnagyobb buktatói is egyben.

Horváth Viktória

Az internet ugyanis úgy köt össze, hogy elválaszt: nem tudhatjuk, vajon a kábel másik végén valóban az a 185 cm magas, szőke, kékszemű sportos férfi ül-e, mint ahogy az adatlapján szerepel. Fontos a távolságtartás, főleg, ha szép szavakkal bombáznak. Maradjuk józanok! Persze az is számít, milyen képet festünk magunkról.

Először is ne közhelyes dolgokat írjunk az adatlapunkra, de azért túl sokat se áruljunk el (telefonszám, munkahely). Viszont mindig igazat írjunk, s így nem keveredünk bele a saját mesénkbe. Gondoljuk át, kit keresünk, milyennek akarjuk mutatni magunkat, gyűjtsük össze előnyös tulajdonságainkat!

Ma már nincsenek olyan szabályok, hogy csak a férfiak kezdeményezhetnek, vegyük bátran a kezünkbe az irányítást! Ha kiszemeltünk valakit, nem érdemes hetekig húzni a találkozást.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!