Púder Nélkül

2011.05.12. 13:44

2011 Álomnője és Álompasija: Szabó Zsófi és Vastag Csaba a legszexisebb

Több hónapnyi szoros küzdelem után kiderült, hogy ki Magyarország Álomnője és Álompasija 2011-ben. A TOP100 legszexisebb női és férfiai közül Szabó Zsófi és Vastag Csaba nyerte el a az olvasók legtöbb szavazatát. A versenyt a nyertesek és a sztárvilág egy hatalmas partival ünnepelte meg.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Andy Vajna, Ördög Nóra, Tóth Gabi, az X-Faktor felfedezettjei, a Jóban Rosszban sztárjai, a Megasztár egykori versenyzői és még sokan mások együtt izgultak a nyár első exkluzív partiján a TOP 100 jelöltekkel. A díjkiosztón végre kiderült, kit tartanak a CKM illetve a JOY olvasói a legszexisebb nőnek és a legvonzóbb pasinak, azaz ki a magyar férfiak és nők álma. Az Álompasi és Álomnő címért olyan világsztárok szálltak harcba, mint Brad Pitt, Angelina Jolie és Ryan Reynolds. A majd’ két hónapig tartó megmérettetésen azonban taroltak a hazai sztárok, és a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára a magyar kedvencek állhattak.

A legtöbb elismerést, szavazatot és 2011 Álomnője címet Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője zsebelte be a férfiaktól, megelőzve Balogh Edinát és Debreczeni Zitát.
„Először el sem hittem, hogy én lettem az Álomnő, rengeteget jelent nekem ez a díj. Általában harsány és laza csajnak tartanak, de azt kevesen tudják, hogy az önbizalommal hadilábon állok. Örülök, hogy a nőiességem ekkora megerősítést kapott” – mesélte el boldogan első érzéseit Szabó Zsófi.

Az Álompasik mezőnyében pedig Vastag Csaba bizonyította be, hogy nemcsak az X-Faktor, hanem az ellenállhatatlan vonzerő is megvan benne. Az énekes maga mögé utasította Takács Nikolast és Király Viktort.
„Már a jelölés maga nagy megtiszteltetés volt a számomra, a győzelem pedig minden várakozásomat felülmúlta. A legjobban mégis annak örülök, hogy a díjat a közönség szavazta meg nekem, és ezzel egy örömteli visszajelzést is kaptam, hogy jó úton haladok, és szeretik, amit csinálok” – árulta el Vastag Csaba, aki az eredményhirdetés előtt legalább annyira izgult, mint a tehetségkutató döntőjében.

A díjátadó gála után fergeteges parti vette kezdetét, ahol a legvonzóbb pasik és a legszexisebb nők táncra perdültek, hajnalig ünnepelve a nívós verseny nyerteseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!