Púder Nélkül

2011.01.19. 12:25

A legdögösebb férfiak a Golden Globe-on

Komoly társadalmi igazságtalanságnak tartjuk, hogy a férfiakat nagyrészt fekete-fehérbe kényszerítik az elvárások a vörös szőnyegen. Persze akadnak, akik képesek még ebben a hátrányos helyzetben is ragyogni.

Vas Népe

A férfiak számára szinte kötelező fekete szmoking, fehér ing elvárás valószínűleg a legtöbb sztár számára megkönnyíti az életet, csak a szabáson kell gondolkodniuk. Mert szmoking és szmoking között óriási különbségek vannak, gyakorlatilag másik embert lehet varázsolni bárkiből egy igazán jól szabott zakó-nadrág együttessel. Akadnak persze néhányan, akik olyan biztonsággal kezelik ezt az öltözködés ügyet, hogy nyugodtan kiléphetnek az adott keretek közül, mint például Robert Downey Jr., aki mindig visel valami különlegességet. A 2011-es Golden Globe-on elég visszafogott volt, de legalább piroslott a nyakkendője. Ja, és persze hanyagolta a feketét, menő - írja a  life-style.hu .

Még több dögös pasi a life-style.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!