Púder Nélkül

2011.01.21. 12:47

Mit ne hagyjunk otthon, ha babával utazunk

Babával, kisgyerekkel utazni komoly előkészületeket igényel a szülők részéről. A körültekintő felkészülés dacára is jöhetnek azonban nem várt szituációk, amikor rájövünk, hiányzik valami a pakkunkból.

B. Virág Rita

Kisgyerekkel utazni nem könnyű. A megszokott csomagjaink száma ilyenkor megduplázódik. A kicsinek, főleg, ha nemcsak egy gyerekünk van, ugyanis nem elég csak ruhát és tisztálkodószereket pakolni. Mielőtt nekilátnánk előszedni a bőröndöket, érdemes listát készíteni.
Ha hosszú útra indulunk, ne felejtsük el, hogy a buszozás, autózás, repülőút alatt bizony nem árt lekötni a csemeténk figyelmét, ezért kedvenc játékát, könyveit semmiféleképp ne hagyjuk ki a kézipoggyászból.

Fontos, hogy mindig kéznél legyen fertőtlenítő törlőkendő, száraz váltóruha, és amíg nem szobatiszta, addig néhány pelenka is. Ezek nélkül tutira számíthatunk nem várt balesetekre.

Nem árt, ha kezünk ügyében mindig akad némi inni- és ennivaló is, no és persze az evőeszközről se feledkezzünk meg. Amennyiben meleg ételt, italt pakolunk, jó szolgálatot tehet egy termosz vagy a hőt megőrző tárolóedény is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!