Púder Nélkül

2011.02.08. 10:10

Versace-ház: lélegzetelállító ruhaköltemények az Oscarra

A nagy divatházak is az Oscar-gálára készülnek, limitált szériában készített darabjaikért hatalmas a versengés. A Versace-ház sem bízta a véletlenre legújabb kollekcióját.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A február 27-i gálán egészen biztosan találkozhatunk ezekkel a ruhakölteményekkel, ám akkor nem a szőke bubifrizurás modell - Abbey Lee Kershaw - fogja viselni őket, hanem a filmes világ legnagyobb sztárjai.

A Gianni Versace nevét viselő cég évtizedek óta a divatvilág egének legfényesebb csillagai között tudhatja magát, s ennek megfelelően a márka tervezői kreációikkal minden alkalommal elkápráztatják a közönséget. Idén aprólékos kézimunkával készített, fodrokkal és hajtásokkal díszített ruhákkal örvendeztetik meg rajongóikat.

Színek tekintetében elsősorban (természetesen az örök kedvenc fekete és fehér mellett) a lila és annak árnyalatai jelennek meg, ám a tengerzöldet, a barackszínt illetve az azúrkéket sem vették le színpalettájukról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!