Púder Nélkül

2011.03.11. 09:54

A Jóban-rosszban fiúk közös szenvedélye

Sportos fiúk a Jóban-rosszban Halász családjának tagjai, Dózsa Zoltán és Baronits Gábor többek között a téli sportok nagy kedvelője, de közös szenvedélyük a futball is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

- Tizennégy éves korom óta snowboardozom, ám a sorozat forgatása és a barátnőm, Lola fellépései miatt ritkán adódik alakalom, hogy közösen külföldre utazzunk, de így a tél végén szakítunk még erre egy kis időt – mondja Gábor.

A Jóban-rosszban apa-fia párosa szöges ellentétben áll egymással, ami a futballt illeti. Amíg Dózsa Zoltán nagy Barcelona drukker, addig Baronits Gábor az angol stílust részesíti előnyben.
A legutóbbi Bajnokok ligája Barcelona-Arsenal meccs kapcsán persze volt némi szurkálódás közöttük, ám elárulták: közös szenvedélyük csak még inkább összekovácsolta őket.

-Rengeteg időt töltünk együtt, és nemcsak a munkában, hanem azon kívül is összetartóak vagyunk. Minket még egy angol-spanyol focivita sem tud összeugrasztani – árulta el Dózsa Zoltán, aki a sorozat mellett a Budapesti Kamaraszínházban játszik.

- Tény, hogy nekem az agresszívabb angol, míg Zolinak a latinos tempójú futball jön be, de sose piszkáljuk a másikat egy-egy vesztes meccs után.  Ha szeretnék, se tudnék, hiszen a Barcelona nagyon jó csapat, tovább is jutottak. Kíváncsian várjuk mindketten a BL tavaszi folytatását – tette hozzá Baronits Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!