Púder Nélkül

2011.04.06. 08:07

Öngyógyító folyamat futurisztikus wellnesseszközzel

Egyre többen vannak azok, akik nem szeretnének gyógyszereket szedni, hanem valami természetes gyógymóddal kívánják orvosolni egészségügyi problémájukat. Számukra lehet érdekes az a granulált kristályok és ásványi anyagok keverékéből létrehozott új, leginkább egy tollra hasonlító tárgy.

Matolcsi Renáta

Az eszközt ha az érintett testfelület fölött körözve használják, emlékezteti a sejteket a szervezetben a jó működésre és elősegíti az öngyógyító folyamatokat. Lehet vele például fájdalmat csillapítani, emellett fokozza az immunrendszer működését és jobb, pihentetőbb alvást biztosít – állítják megalkotói.

Ennek az új, futurisztikus wellnesseszköznek a technológiája abban rejlik, hogy az úgynevezett „zéró ponton” rezonál, ez belülről aktiválja a sejtek, szövetek életerő-ener- giáját, feloldja az energiacsatornákat, amely aztán elindítja a szervezetet, s sejtszinten beindul az öngyógyítás.


A háttérben semmi új felfedezés nem áll. Az már közismert, hogy az emberi testet bioenergia-mezők alkotják, az energetikai egyensúly és az akadálymentes energiaáramlás fontos része az egészségnek, a jó közérzetnek. Mint a legtöbb ilyen természetközeli módszer, ez is Ázsiából származik, ott már évek óta alkalmazzák, hazánkban azonban még újdonságnak számít.     

Szerző: Matolcsi Renáta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!