Púder Nélkül

2011.05.19. 08:11

Zsírpárna-csata: segít a fogyásban és feszesíti a bőrt az ultrahangos kezelés

Közeleg a nyár, egyre kevesebb ruhát veszünk magunkra, egyre több látszik alakunkból, így a zsírpárnákból, a narancsbőrből is. Az ultrahangos zsírbontás segíthet megszabadulni a fölös kilóktól, persze nem varázsütésre.

Péter Gyöngyi

Hat kezelés után akár másfél mérettel kisebb ruhába is belebújhat az, aki minden előírást betart. Ráadásul nem csak a kilóktól szabadul meg, de a bőre is feszesebb, tónusosabb lesz, összegzett Fábián Ágnes zalaegerszegi masszőr, szalonvezető. Csodát senki ne várjon, a zsírpárnák, melyeket szépen lassan, költséget, energiát és időt nem kímélve felszedtünk, nem tűnnek el másnapra. Az ultrahangos zsírbontás is csak életmódváltással vezet eredményre.

A gép, melynek két kezelőfeje van, két dolgot tud: egyrészt az ultrahang a magas hangtartománynak köszönhetően megbontja a zsírsejteket, így azok tartalma a sejtek közötti térbe folyik, másrészt a rádiófrekvenciás fej segítségével, felgyorsított nyirokmasszázzsal a nyirokrendszerbe tolja az ilyen módon „kiszabadult” salakanyagot.

 

– A gép munkáját még két dologgal kell kiegészíteni a siker érdekében: megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásával és mozgással. A folyadékhiány nemcsak a zsírmegkötés miatt kellemetlen, de egyéb betegségek kialakulásához is hozzájárulhat. Inni akkor is eleget kell, ha már túljutottunk a kúrán, legalábbis, ha az ember nem szeretné visszaszedni a már lefaragott kilókat. Jómagam a vizet és a natúr teát preferálom. Ami a sportot illeti, heti kétszeri kardio-mozgás már ideális. A legkézenfekvőbb megoldás a gyors gyaloglás, nem kell hozzá különösebben nagy befektetés, csak egy pár kényelmes cipőre van szükség – tette hozzá a szakember, aki akkor találkozott az ultrahangos zsírbontás módszerével, amikor maga is szabadult volna a fölöslegtől.
– Két ruhamérettel voltam „nagyobb”, mint most. Íróasztal mellett dolgoztam, szülés után voltam, a korábbi rendszeres mozgásnak sem találam helyet, időt az életemben. Kerestem a lehetőséget, hogyan fogyhatnék. A kezelésekkel együtt természetesen életmódot is váltottam, fél év után lett meg az eredménye.


Fábián Ágnes azt tartja a legfontosabbnak, hogy az, aki már átgondolta a dolgait és eltökélte, hogy változtat, lehetőleg stresszmentes időszakban fogjon hozzá, akkor, amikor van ideje figyelni magára. Ami az étrendet illeti, nyilván a táplálkozáson is módosítani kell, de nem drasztikusan.
– Az evés örömforrás, ha mindent megvonunk magunktól, nem érünk célt. Életvitelünknek megfelelően persze oda kell figyelni az étrendre, arra, amit nyilván mindenki jól tud: este hat óra után lehetőleg már ne együnk, minimalizáljuk a szénhidrátfogyasztást, igyunk sokat és fogyasszunk rostban gazdag ételeket – sorolta.

A kúra sikere inkább centiméterekben mérhető, ezért Ágnes azt javasolja, hogy a fogyni vágyók válasszanak a ruhatárukból egy kezdetben még feszesebb darabot, mert az mindig objektív: mire lejár a hat kezelés, már kényelmes lesz viselete.  

AZ ULTRAHANG BONTJA A ZSÍRSEJTEKET

A gép – melynek segítségével akár 2-3 centiméternyivel csökkenhet a körfogat – az ultrahang és rádiófrekvencia jótékony hatását egyesíti. Kijelzője egyebek mellett a kezelési időt mutatja, illetve azt is jelzi kezelőjének, milyen intenzitással működik éppen a „szerkezet”.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!