Púder Nélkül

2011.07.28. 06:09

FM Nagyi blogja: esős idő a Balatonon

"Elromlott az idő, jönnek a felhők. A Balaton napsütésben kéken ragyogó víztükre szürkés színt öltött , az időnként haragosan zúgó szél a spalettákat csapkodja az ablakon, és a vízen tarajos, habzó hullámokat kerget vészjóslóan..."

FM Nagyi

"A két úszni tudó unokalány kedvenc programja, a strandolás kútba esett. Boltost játszottunk, iskolást játszottunk, társasjátékoztunk - de még előttünk a délután. Jön a nagymama mentő ötlete: múzeumlátogatás. A komoran hangzó szót nem kell kiejteni a szánkon, hiszen nem helytörténeti múzeumba megyünk, hanem a félsziget keletkezését bemutató Levendula-házba. Így sokkal vonzóbb a javaslat, és nem is csalódunk!

Morajlik a tűzhányó, villognak a fényei, gőzöket bocsát ki magából  izgulunk, félünk, hű, de jó! Ingoványos mocsáron melyikünk tud gyorsabban átkelni?
 
Gombokat lehet nyomogatni  ez kell a mai, komputeres anyatejen növekvő törpilláknak!  Fények világítják meg a különböző kőzeteket, különböző halféléket! Remek! Az ízlésesen berendezett butikban erszényt kímélő áron megvesszük a két rovarvizsgáló nagyítót. Nagyi finom illatos levendulacsokorral lepi meg magát.
Esik az eső? Észre sem vesszük."

FM Nagyi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!