Púder Nélkül

2011.07.28. 06:56

Holdnaptár: július 28-augusztus 3.

Július 28. Ha elveszítettünk valamit, ma biztosan nem találjuk meg, jobb, ha nem is keressük. Viszont ügyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba se a falatozást, se az italozást, se a mulatozást. A mértékletességé legyen ez a nap.

PLT

Július 29. Ezt a napot akkor úszhatjuk meg, ha nem kezdünk szerencsejátékba: ma nincs áldás azon a pénzen, amelyért nem kell keményen megdolgozni. Viszont kiváló a nap, hogy a családjával összejöjjön és jót beszélgessen.

Július 30. Legyen ez a nap az önfeledt szórakozásé! Rendezzünk kerti partit vagy vessük bele magunkat az éjszakába, a lényeg, hogy ne töltsük egyedül a napot. Talán még a világra is másképp nézünk, ha elengedjük magunkat.

Július 31. Ma idegesebbek és feszültebbek lehetünk a szokásosnál. Jó lenne, ha egy kis időt a szabadban vagy aktív mozgással töltenénk.

Augusztus 1. Egyes dolgokban bizonytalanná válunk, másokban talán túlzottan határozottá. A szerelem rózsaszín fátylat borít éleslátásunkra, ügyeljünk rá, hogy átgondolt döntéseket hozzunk.

Augusztus 2. Anyagi ügyeink a vártnál is rosszabbul alakulhatnak. Jobban tennénk, ha átgondolnánk kiadásainkat és bevételeinket. Csak a legszükségesebb dolgokra adjunk ki pénzt.

Augusztus 3. Érdemes régen elveszett értékek keresésébe fogni, mert biztos lesz a siker. A mai nap alkalmas arra, hogy orvosi vizsgálatot bonyolítsunk, kipróbáljunk új gyógyszert, gyógymódot, illetve ezoterikus témákkal foglalkozzunk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!