Púder Nélkül

2011.09.19. 16:03

Hétköznapi veszélyekre figyelmezteti a gyerekeket a United

Jótékonysági céllal forgatott klipet az United együttes. Szeretnék fellhívni a gyerekek figyelmét a rájuk leselkedő mindennapi veszélyekre, és arra, hogy a balesetek többsége megelőzhető.

Matolcsi Renáta

A „Szeret ez a föld” című dal, mely a United Way alapítvány küldetését tükrözi, a gyerekeket érintő hétköznapi veszélyekről szól, melyek kellő odafigyeléssel elkerülhetőek. A zenéhez egy vidám, játékos és egyben oktató jellegű klip készült azért, hogy a Minimax és a Megamax ezen keresztül jutassa el az üzenetet a gyerekeknek és felnőtteknek.

A forgatás egy MÁV telep járműjavító csarnokában zajlott, ami ideális helyszín volt a kalandpálya felállításához. A szereplőknek olyan akadályokon kellett keresztülmenniük, mint például vegyszeres üvegek, piros lámpa, árammal ellátott bokszzsákok. Pély Barna, az együttes frontembere és egyben a klip főszereplője a pálya sikeres tejesítéséért elnyeri a királylány, azaz Dorina kezét, aki a valóságban is a párja. 

A Szeret ez a föld című dal szerzője elmondta, nagyon átérzi a kezdeményezés lényegét.
- Fontosnak tartom, hogy a gyerekek mindig figyeljenek oda egymásra, önmagukra. A tőlünk megszokott hangzást hozzuk, és vidám, pörgős zenét alkottunk, amire a gyerekek táncra perdülhetnek – mondta Barna.
A Zenével a gyermekekért akció lényege, hogy a jótékonyság, az önkéntesség, mások megsegítése, embertársainkra való odafigyelés, és a szociális érzékenység természetes, hétköznapi dologgá váljék.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!