Púder Nélkül

2011.09.29. 08:59

Holdnaptár: szeptember 29-október 5.

Szeptember 29. Vezessünk óvatosan, mert nem csak bírság, de egyben balesetveszélyes nap is áll előttünk. Figyeljünk jobban a környezetünkre is, beszélgessünk többet a kollégákkal, barátokkal.

Vas Népe

Szeptember 30. A szerelemben ez az időszak a nagy egymásra találás ideje. Ha egyedül vagyunk, talán épp ma ismerkedünk meg egy olyan személlyel, akivel még sokáig fogjuk kerülgetni egymást.

Október 1. Ne menjünk bele veszekedésbe, ne akarjunk igazságot osztani. Ha nézeteltérés adódik a családban, ne foglaljunk állást, hisz később úgyis csak bajunk származna belőle.

Október 2. Alig férünk a bőrünkbe, képtelenek vagyunk otthon ülni. Fussunk össze a barátnőkkel egy kávézóba csacsogni, a lényeg, hogy ne egyedül töltsük a napot.

Október 3. Ideje felhívni a rég nem látott ismerősöket, társaságba menni, ismerkedni. Olyan barátságokra tehetünk most szert, amelyek hosszú ideig meghatározóak lehetnek.

Október 4. Céltudatosnak kell lennünk, mert így érhetünk el eredményeket. Talán túlóráznunk is kell, de később profitálni fogunk belőle, s sokszorosan megtérül majd a befektetett energia.

Október 5. Képesek lehetünk olyan dolgokat véghezvinni, amelyekhez korábban nem éreztünk magunkban kellő erőt. Ne becsüljük le saját képességeinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!