Púder Nélkül

2011.09.30. 05:03

Kate Middletont akarja címlapjára az amerikai Vogue

Kate Middletont, azaz Katalin cambridge-i hercegnőt győzködi Anna Wintour, a világ legbefolyásosabb divatlapjának, az amerikai Vogue-nak a főszerkesztője, hogy vállaljon címlapfotózást.

MTI

Wintour - akiről sokak szerint Az ördög Pradát visel című film Meryl Streep alakította karakterét mintázták - Mario Testino híres perui fotóst kérte meg, hogy a brit királyi családdal ápolt jó kapcsolatait latba vetve vegye rá a hercegnőt, hogy álljon modellt a lapnak.
   
Testino az 1990-es években többször is fotózta a néhai Diana hercegnőt, Vilmos herceg és neje pedig őt kérte fel eljegyzési képei elkészítésére. Az uralkodócsalád más tagjai, így a trónörökös Károly és Harry herceg is állt már a perui kamerái előtt.
   
"Az összes magazin meg akarja kapni Kate-et, sokak szerint a Vogue lesz a befutó. De még Mario Testino kapcsolatait is figyelembe véve sem lehet tudni, mikor történik ez meg. A Buckingham-palota nagyon óvja a hercegnőt" - idézte forrásait a New York Post című lap.

Házasságkötése előtt Kate Middleton elutasította a brit Vogue felkérését, és nemet mondott a divatlap esküvői különszámára is, amelyet szintén Testino fotózott volna.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!