Púder Nélkül

2012.01.02. 15:45

Válik Katy Perry és Russell Brand: 14 hónapot bírtak ki egymással

Tizennégy hónap után véget ért Katy Perry énekesnő és Russell Brand brit színész házassága, a pár már az ünnepeket is külön töltötte.

MTI

"Még most is imádom őt, és tudom, hogy barátok maradunk" - fogalmazott a komikus.

A pár 2008-ban találkozott és 2010 októberében kötött házasságot. Már hetek óta keringtek az internetes pletykák arról, hogy nem mennek rendben a dolgok közöttük, ráadásul az ünnepek alatt mindkettőjüket jegygyűrű nélkül kapták lencsevégre; az énekesnőt Hawaiion, a színészt pedig Angliában fotózás közben.
   
Brand december utolsó napjaiban nyújtotta be válókeresetét a Los Angeles-i kerületi bíróságon kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.
   
Nemrégiben még tagadta, hogy házasságukban problémák adódnának. "Nős vagyok és az is maradok, míg a halál el nem választ" - mondta Ellen DeGeneres amerikai talkshow-jában.

2010-ben sem telt felhőtlenül a szilveszter Katy Perry számára, amikor is botrányos képet töltött fel róla a férje a Twitter internetes közösségi oldalra, ide kattintva megnézheti a fotót!

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!