Púder Nélkül

2012.02.19. 08:11

A legkeresettebb bébimodellek egyike már egynapos fotójával nyert

Bájos a mosolya, feltűnő a szőkesége, átható a tekintete, s ellenállhatatlanul az ujja köré csavarja a legtöbb embert – pedig még alig két éves. Az Ercsiben élő Végh Kendra Nina az ország egyik legkeresettebb babamodellje - olvasható a Fejér Megyei Hírlap online oldalán.

Bokros Judit

A 21 hónapos kislány zsenge kora ellenére számos internetes szépségversenyen van túl, szerepelt fotózásokon, egy reklámfilmben, a róla készült képek újságokban jelentek meg, s termékhez is adta már arcát. A bébimodellek legkeresettebbjei között tartják számon jelenleg, kivívva ezzel sokak tetszését, és sok, a gyermekek egészséges fejlődéséért aggódó felnőtt aggodalmát. Ám a szülők, illetve az édesanya, Sztrucska Katalin nem veszi föl a támadásokat, mint mondja: Kendra már most eléggé önálló, azonnal jelezné, ha valamit nem akar.

- Vannak pozitív visszajelzések, és vannak persze olyan szülők is, akik támadnak minket - fogalmaz Katalin. - Azt hiszik, hogy egy-egy ilyen fotózás több órát vesz igénybe, és ezáltal nem lesz Kendrának rendes gyermekkora. Ám ő ugyanazt az életet éli, mint bármely más kisgyermek: sokat sétálunk a kutyánkkal, Donnával, akivel elválaszthatatlanok, és minden szabad idejét azzal töltjük, hogy vele vagyunk, vele foglalkozunk.

További részleteket és fotókat a Fejér Megyei Hírlap online oldalán talál. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!