Púder Nélkül

2011.05.26. 13:17

A Nagy Duett: finálé péntek este

Pénteken este eldől, melyik páros nyeri nyeri meg A Nagy Duett versenyét. A múlt héten meglepetést okozott, hogy a végső győzelemre talán legesélyesebb páros, Falusi Mariann és Árpa Attila kettőse búcsúzott a produkciótól. A döntőben így Caramel és Trokán Nóra, SP és Iszak Eszter, valamint Peller Mariann és Bereczki Zoltán száll versenybe az év duettpárosa címért.

Matolcsi Renáta

A zsűri -Balázs Klári, Kasza Tibor és Dobrády Ákos - pontjai mellett a nézők szavazatai döntik el a dobogós helyezéseket.

Az extra produkcióban ezúttal Kökény Attila és Miklósa Erika duettjét élvezheti a közönség. Közös daluk Attila nemrég megjelent nagylemezén is szerepel, és érdekessége, hogy annak zenéjét és szövegét az egyik zsűritag, Dobrády Ákos jegyzi. A zeneszerző öt évig tartogatta a fiókban a szerzeményt a kellő párosra és pillanatra várva.

Az esten fellépnek a Király testvérek, Viktor, Ben és Linda is, utóbbi New York-ból fog bekapcsolódni a produkcióba.


A műsor készítői elárulták, A Nagy Duett sikerét elnézve elképzelhető, hogy jön a folytatás, hiszen az elmúlt hetek nézettségi eredményei azt bizonyítják, az embereket érdeklik a csetlő-botló, énekelni próbáló sztárok és az őket felkaroló profik versengése.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!