Púder Nélkül

2011.02.24. 07:43

Holdnaptár: február 24-március 2.

Február 24. Ma egyszerűen ráérzünk arra, hogy mit vár el tőlünk a főnökünk, gond nélkül veszünk minden akadályt. Ha nincs munkánk, hallhatunk egy remek lehetőségről, amibe érdemes belevágni.

PLT

Február 25. Egy akaratos, hepciás alak le sem száll rólunk, folyamatosan mondja a magáét, amitől kezd betelni a pohár. Ahelyett azonban, hogy jól beolvasnánk neki, engedjük el a fülünk mellett a mondandóját.

Február 26. Túláradó érzelmek jellemezhetik a napunkat, talán úgy is érezzük, hogy szívünk választottja nem szeret annyira, mint mi őt. Ne aggódjunk, nem jött el a számonkérés vagy a pánik ideje, ritka az, hogy egyforma intenzitással dúljanak az érzelmek.

Február 27. Legyünk nyitottak, érdeklődőek, ne zárkózzunk el a felkínálkozó lehetőségek elől, inkább gondoljuk át racionálisan, hogy mit nyerhetünk vagy veszíthetünk az adott ajánlat elfogadásával.

Február 28. Koncentráljunk a karrierépítésre, remek ez a nap, hogy támogatókat találjunk ötleteinkhez, és olyan ismerősökre tegyünk szert, akik révén lehetőségekhez juthatunk.

Március 1. Muszáj nyomulni, és igent mondani olyan dolgokra is, amihez nem fűlik a fogunk, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy a konkurencia elibénk kerüljön.

Március 2. Ne hangoztassuk negatív véleményünket másokról, még akkor sem, ha úgy érezzük, eljött az ideje, hogy visszavágjunk a sok pimaszkodásért és hátunk mögötti susmogásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!