Pusztacsalád

2015.07.01. 14:11

A bíró törölte a gólokat

Pusztacsalád – A nősök – nőtlenek focimeccsel kezdődött a pusztacsaládi falunap, a kulturális és sportprogramok után bállal zárult.

Merklin Tímea

– A nősök – nőtlenek focimeccset lényegében apák és fiúk játszották, utóbbiak 13:4-re nyertek volna, de a bíró törölte az eredményt, és egy mindent eldöntő góllal az a fordulat állt be, hogy nyertünk – mesélte Pusztacsalád polgármestere, Csapó Gábor, aki maga is focizott a nősök csapatában.

– Vendégül láttuk egy koncert erejéig a Citrom zenekart, amelyben az újkéri polgármester, Hettlinger Károly a dobos. Ezzel egyidőben bábszínház volt a gyerekeknek, akik aztán lovagolhattak, kocsikázhattak, légvárazhattak is kedvükre estig. Pete Ferenc látványos harcművészeti bemutatót tartott a csapatával.

A polgármester a „Szorgos kezek" kézimunka kör tárlatáról is mesélt, ahol horgolásokat, dísztárgyakat mutattak be, valamint kiállították a művelődési házban Budai Viktória fazekas és Hollósi Éva grafikus alkotásait.

A nap további részében fellépett az Ezüstfenyő népdalkör Beledből, aztán Éder Gabee volt a sztárvendég, akinek a „Mert a nézését meg a járását" refrénű dala 2014 óta mindent visz a bulikban, majd a tombolasorsolás után hajnalig tartott a bál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!