Receptek

2016.12.02. 15:48

Melyik sütit mikor süssük?

Az előrelátó háziasszony már hetekkel karácsony előtt elkezdi az ünnepi sütemények elkészítését.

Tersztyánszky Krisztina

Legkorábban a mézes süteményeket készíthetjük el, a habcsókokkal, habkarikákkal, fűszeres kekszekkel együtt akár már most nekiállhatunk, nem romlik el karácsonyig. Az ünnep felé közeledve elkészülhet a zserbó, az isler, a kókuszos kocka. A bejglit, a kelt süteményeket, kuglófokat, gyümölcskenyeret hagyjuk egy-két nappal az ünnep előttre. A hatlaposhoz, a mézes zserbóhoz a lapokat szintén előkészíthetjük: az utolsó napra csak a krémek megfőzését és a töltögetést hagyjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!