Rendőrségi

2010.12.05. 10:40

Saját kerékpárját dobta a szomszéd Suzukijának szélvédőjébe!

Szombaton több alkalommal is értesítették a rendőrséget Vas megyében: hajnalban egy lengyel vert meg egy nárai lakost, délután egy férfi veszett össze volt élettársával, késő délután egy répcelaki lakos autójának a szélvédőjét törték be, míg este egy vépi diszkontban ketten összeverekedtek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


Egy lengyel megvert egy nárai lakost
A Bűnügyi Készenléti Alosztály munkatársa előállított a nárai Újélet utcából egy lengyel állampolgárt, mivel szombaton, a kora hajnali órákban, a település egyik vendéglátóhelyén tettleg bántalmazott egy nárai lakost, aki 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
A lengyel személyt kihallgatták, majd szombaton este fél 10-kor szabadon bocsátották.


Ketten összeverekedtek a boltban
Szombaton este fél kilenckor az egyik vépi diszkontból a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállítottak egy vépi és egy bozzai lakost, akik a boltban összeverekedtek.
Ellenük garázdaság vétsége miatt büntetőeljárást kezdeményezett a rendőrség.


A férfi arcon ütötte volt élettársát
Szombat délután 1 órakor értesítette a rendőrséget egy nicki nő, hogy volt élettársa veszekedett vele. Kiderült, hogy a korábban már elköltözött férfi szóváltásba keveredett volt élettársával a ház lakhatási joga, valamint közös gyermekük tartási és láthatási joga miatt. A veszekedés során a férfi arcon ütötte a nőt.
A bejelentő végül úgy nyilatkozott hogy a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt magánindítványt nem tesz. A férfi közölte hogy volt élettársával bírósági úton rendezik vitás dolgaikat, majd távozott.


Saját kerékpárját dobta a szomszéd autójának szélvédőjébe
Szombat délután fél 5-kor egy répcelaki lakos telefonon értesítette a rendőrséget, hogy autója szélvédőjét betörték.
A szemle során kiderült, hogy a bejelentő szóváltásba keveredett szomszédjával, mert a házfalhoz szórták a havat. A vita hevében a szomszéd a nála levő kerékpárt beledobta a bejelentő tulajdonát képező, Suzuki Liana típusú személygépkocsi szélvédőjébe, amely betörött. 100 ezer forintos kár keletkezett.
Az elkövetőt a Répcelaki Rendőrőrsre előállították és kihallgatták. A rendőrség büntetőeljárást kezdeményezett az ügyben - értesítette portálunkat a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!